reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Astrid fajnie ze mala tyle przesypia, bomba!

Kallie ja tez sie ostatnio nie wybieram a w taka pogode to juz napewno. Dzis w ogole mialam kryzys i sie poplakalam, ze nie moge dosiegnac z kanapy do kontaktu, bo brzuch mi przeszkadza, zle mi sie obrocic, tu mi strzyka , goraco , slabo i w ogole. Z przyjemnoscia bede wypatrywac deszczu. wszystko ze mna ok i nie robie dramatu, ale jak mi juz sie slabo robi to nie jestem zadowolona :/ nawet dzis na zakupy nie wyszlam z malzem , bo za goraco mi. kiedy ten wrzesien... cholera jasna :-)

MGD i co zrobilas z ta noga ? Bo ja zrobilam tak jak pisalam, maz ja pocial na male kawalki miesa i zrobilam cos w rodzaju gulaszu z ryzem. Swoja droga powiedzialam mu, ze zrobilam mizerie a ten w ryk i sie smieje. Pytam co go tak cieszy a on , ze mizeria po arabsku to okreslenie ekstremalnej biedy (tu mi dal szczegolowy opis ;> ) i co ja mu za rzeczy oferuje :-D :rofl2:
mam nadzieje, ze kluseczce przejdzie..

reklama
Ayni ja na spacery to tak po 18 sie wybierałam w ostatnich dniach, ale od jutra już niby chłodniej ma być więc pora ruszyć tyłek i jakieś zakupy porządniejsze do domu zamierzam zrobić:tak: tym bardziej że będę miała dwóch tragarzy w postaci siostry i męża hihi

dobranoc wszystkim:-)

U mnie coś się chyba zaczyna. W nocy budził mnie ból brzucha, ale tylko zmieniałam wtedy pozycję i po chwili znowu zasypiałam. Po 5 obudził mnie już taki mocniejszy ból, więc poszłam siusiu a tam krew na papierze toaletowym, taka jasna... Brzuch mnie pobolewa co jakiś czas, ale nie wiem czy to skurcze już są te prawdziwe czy nadal przepowiadające... Wyślę mojego do pracy i zadzwonię do położnej... Boję się dziewczyny :-)

asia ja miałam tez bardzo nie spokojna noc, boli mnie brzuch i wstawałam kilka razy siku ale jeszcze zadnych znaków "ze środka"...

nic sie nie bój, bądz dzielna, jesteśmy z Tobą....

jeśli to cie pocieszy to mnie lada moment czeka to samo hehehehe

Fakt, pocieszające jest to, że nie tylko ja będę to przechodzić :-) tylko denerwuje mnie ten ból brzuch, bo dodatkowo zaczęła się biegunka i teraz to już nie wiem od czego mnie boli... Krwawienie trochę przybiera na sile, yyyy tzn na kolorze :-D

asia jeśli sie zaczeła biegunka to znak ze organizm sie oczyszcza przed porodem :) obserwuj krwawienie, mnie połozna mówila ze nie moze być wiecej niz 2 podpaski na poł godziny..... krwawienie moze występowac własnie przy rozwieraniu sie szyjki ::) musisz teraz dobrze sie obserwowac.....

asia powodzenia :D jak biegunka, to znaczy, ze porod juz tuz tuz :-):tak: a moze i nawet juz Ci sie zaczelo?? trzymaj sie mocno :tak:

Aleeeeeee. Nie ma to jak porod z rana :D :D

ASIA trzymaj sie kochana!!

Morgen :)
Jak sie spalo???

reklama
No to dziewczyny trzymam kciuki:) Asia Ty już napewno, Madzia też tuż tuż więc jak macie możliwość to oczywiście z relacji na bieżąco będę bardzo wdzięczna:tak:

Do góry