reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Beernadetka czasem sie przyplata jakis baran co mu sie nudzi....:confused:

Mgd sliczna jest twoja coreczka:tak::tak:

Madzia nie mam i na razie nikt nic nie mówil ,zobaczymy jutro:tak:powiem ci ze mi sie lepiej wstaje z nizszego lózka bo w szpitalu nawet po znizenieniu bylo dla mnie gorzej..

A mi lepiej bylo wstawac z wysokiego:) do tej pory mam jeszcze podwyzszone lozko:D

A no komus sie nudzilo, ale nie ma sie co przejmowac:D niech przyjdzie i mi to w oczy powie to juz ode mnie nie wyjdzie!:D

BERNI szok(!!!) co za ludzie..a macie jakies podejrzenia kto to??

ASTRID no ja sie smieje ze moglabym pol Afryki wykarmic :D

MADZIA Ty to sie lepiej na zadne wycieczki juz nie wypuszczaj ;)

KAROLA poszlam i ja zobaczyc Te Twoje CUDO. rety alez slicznosci :)
Jak wagowo? Wzrostowo??

Ja sie nachwalilam swoje dziecko to teraz mam :p narzekalam ze ciagle spi..to teraz chodze jak zombie..
No i zlamalam sie i dalam smoka...doszlam do wniosku ze nie dam poniewierac swoich piersi ;)

Czy u was tez tak zimno??? Wlasnie wlaczylam piecyk elektryczny w sypialni..

reklama
Mgd u mnie też cieplutko heheh czyżby pociążowe zmarzluchy wracały? ja dzisiaj tez krótki rękaw i leginsy, ale fajnie bo nie duszno tylko ciepło w miarę a jutro jeszcze lepiej ma być i przyszły tydz tak samo, dopiero nast weekend powrót deszczu

Więc jutro na plaże, maleństwo się w brzuszku powygina do słoneczka troszkę hihi:-)

Do góry