reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Witam
KAROLA KAROLA, ale fajnie, nastepna do rozpakowania:-)
To wszystko daje mi do zrozumienia, ze chyba nast. bede ja:szok: Z tego co zaobserwowalam na suwaczkach:-)
Spojenie mnie tez strasznie ostatnio boli:-( Posprzatalam dzisiaj domek i pewnie w nocy bedzie masakra. No coz, takie uroki, a siedziec i nic nie robic tez niedobrze.
Justyna witaj!
Ciekawe jak tam EWELINA, ktos ma jakies wiesci?
Co do pampersow to kupilam dwie paczki 1 i dwie paczki 2 jak byla poprzednia promocja. Mysle, ze chyba niema co narazie robic wiekszych zapasow. Z tego co slyszalam to z 1 dzieci szybko wyrastaja.

reklama
Ojej Madziula jeszcze zostala:-) Juz sie troche pogubilam, tyle Was ostatnio rodzi:tak:
Na watku "holandia" jest info o Karoli:-)
gratulacje dla niej!

Ostatnia edycja:
No dziewczyny :)
Trzy rozpakowane w ciagu jednego tygodnia to juz cos ;)

Spiesze doniesc ze w C1000 tez daja babybox :D trzeba geboortekartje im pokazac ;)
Duza fajna torba na ramie a w niej,4 pampersiory c1000, zel do mycia 150 ml,szampon150ml,chusteczki nawilzane,dezodorant nivea,podpaski,sloiczek przecieru bananowego,sok diksap.

I w moim rankingu boxow wygrywa Plus :D

Lece czutac co u Karoli :)

EVEL? jakies wiesci??

EDIT: KAROOOLAAAAA gratulejszyn kochana!!! Az mnie ciarki przeszly :)
Odpoczywaj i szybko do das wracaj!
Ucaluj swoja Ksiezniczke

Ostatnia edycja:
dziewczyny wicie może gdzie dobrze zaparkować w Scheveningen? korzystając z ładnej pogody jutro chcę moją bandę domową wyciągnąć na małą wycieczke:D

Kallie ja niebardzo wiem gdzie tam zaparkowac. Jak tam bylam ostatnio, dosc dawno, to parkowalismy dosc daleko od tej glownej plazy. Przynajmniej nie placilismy:-) Niewiem dokladnie jak Ci to wytlumaczyc, ale my zawsze wjezdzamy od strony tego duzego hotelu, dokladnie na wprost niego i skrecamy w lewo. Moze to Ci pomoze.

MGD ta paczke z Plusa to wszedzie daja? Pierwszy raz slysze o takiej.

Milka no jeszcze ja przed Tobą hehehe

no proszę, nie wiedziałam ze tyle tych paczek sie uzbiera..... tylko gdzie u mnie PLUS jest hmmmm

Kallie my zawsze parkujemy przy plazy ale jest 2 e za godz. mnie sie nigdy łazić nie chce :)

MILKA tak w kazdym Plusie. Musisz tylko dostarczyc ta geboorte karteczke ze szpitala.

Moje dziecko zaczyna mnie wykorzustywac..zeby jesc co godzine?!
Wlasnie...mozna przekarmic noworodka??

no ja słyszałam że ta miejscowość jest fajna więc pewnie i tam byśmy się przeszli ina plaże potem pewnie. A na plażę można z psami wchodzić czy zakazy są?

reklama
Mgd mozna!:D
Ja mojego przekarmilam... jak nie moglam dac mu cyca dalam mu modyfikowanego za duzo az nie chcial jesc przez dluzszy czas, ale w strachu bylam, na szczescie kraamzorgowa mnie uswiadomiła ze za duzo mu dalalm...

Od dzisiaj tez zaczelam go przepajac rumiankiem:)
Ta geboorte karteczka ze szpitala to ktore to jest?:)

Ayni a no leci ten czas:D
juz nie dlugo ty bedziesz miala swojego Adasia przy sobie:)

Ostatnia edycja:
Do góry