reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

ewelina kobieto odpocznij chwile!:tak: chociaz ja wiem że jak się na coś ważnego czeka to jakoś więcej energii wtedy sie ma hheh

Dobranoc wszystkim:)

reklama
skurcze dalej co 25 min czasem co 15:eek::crazy: na razie mamy czekac jak cos to rano przyjedzie polozna spr co jest:crazy:
ide do wyrka moze usne:tak:

Ewelina powodzenia jutro , bede trzymac kciuki:tak:

dobry wieczor :) wlasnie widzialam sie z moja przyjaciolka i az sie wzruszylam, kochana naszykowala dla nas prezenty. Dla malego i dla nas. Ach jak mi jej brakowalo...

malenki szaleje i cos mi wbija w zebra nie wiem czy piastki czy stopki ale to jego ulubione miejsce ostatnio albo atakuje prawy bok :)

ewelinko raz jeszcze powodzenia :) bedziesz elegancka na powitanie swojego cudu.

widzialam rowniez baby Kausar ach dziewczyny wszystkie macie piekne te maluszki bez wyjatkow,az sie swojego nie moge doczekac.

dzis spotkalam znajoma w Opolu i jej corka urodzila 3 tyg temu i nadal nie daja w Opolu znieczulenia :o szok, nic sie nie zmienilo.

uciekam spac bo komary gryza niemilosiernie i juz nie moge ...

do jutra dames!! odpoczywajcie!

Dzień doberek:)

jak to sie mówi nie chwal dnia przed zachodem słońca... tak się chwaliłam że tyle śpie a dzisiaj pół nocy nie umiałam zasnąc , tak niemiłosiernie boli mnie spojenie :(:( a teraz już na nogach, szał....

karola82 czekamy na wieści.....

mgd nocny marku.....

Ayni to uwielbiam w Nl. komarów niet !!

Do dziewczyn które maja voordeelkaart w kruidvacie.... znowu przecena pampersów New Born 1 i 2 !! 2 paczki za 5 e :)

Oooo MADZIA dziekowac :) zaraz lece :)
Ps. Wyprobowalam kruidvatowe pampki. Jak dla mnie o niebo lepsze od pampersow ;)

Mysle ze i ja moge powiedziec, nie chwal dnia...
Tak zachwalalam mala ze daje mi pospac ;) dzisiaj co godzina na cycu.. Teraz walczy sama z soba zeby nie spac ;)

KAROOOLLLAAAA gdzie ty????

Witam
Ja wyspana na calego w koncu:-)
Pranie sie pierze, drugie skladam, szybki prysznic, zero jedzonka i picia (sniadanko odpada), torba trza spakowac i do szpitala:-)
Na razie stresa ne mam, ale na razie:-D

Karola, gdzies ty jest kobieto??? Dawaj tu znac!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry