reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
skurcze dalej co 25 min czasem co 15 na razie mamy czekac jak cos to rano przyjedzie polozna spr co jest
ide do wyrka moze usne
Ewelina powodzenia jutro , bede trzymac kciuki
ide do wyrka moze usne
Ewelina powodzenia jutro , bede trzymac kciuki
dobry wieczor wlasnie widzialam sie z moja przyjaciolka i az sie wzruszylam, kochana naszykowala dla nas prezenty. Dla malego i dla nas. Ach jak mi jej brakowalo...
malenki szaleje i cos mi wbija w zebra nie wiem czy piastki czy stopki ale to jego ulubione miejsce ostatnio albo atakuje prawy bok
ewelinko raz jeszcze powodzenia bedziesz elegancka na powitanie swojego cudu.
widzialam rowniez baby Kausar ach dziewczyny wszystkie macie piekne te maluszki bez wyjatkow,az sie swojego nie moge doczekac.
dzis spotkalam znajoma w Opolu i jej corka urodzila 3 tyg temu i nadal nie daja w Opolu znieczulenia szok, nic sie nie zmienilo.
uciekam spac bo komary gryza niemilosiernie i juz nie moge ...
do jutra dames!! odpoczywajcie!
malenki szaleje i cos mi wbija w zebra nie wiem czy piastki czy stopki ale to jego ulubione miejsce ostatnio albo atakuje prawy bok
ewelinko raz jeszcze powodzenia bedziesz elegancka na powitanie swojego cudu.
widzialam rowniez baby Kausar ach dziewczyny wszystkie macie piekne te maluszki bez wyjatkow,az sie swojego nie moge doczekac.
dzis spotkalam znajoma w Opolu i jej corka urodzila 3 tyg temu i nadal nie daja w Opolu znieczulenia szok, nic sie nie zmienilo.
uciekam spac bo komary gryza niemilosiernie i juz nie moge ...
do jutra dames!! odpoczywajcie!
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Dzień doberek
jak to sie mówi nie chwal dnia przed zachodem słońca... tak się chwaliłam że tyle śpie a dzisiaj pół nocy nie umiałam zasnąc , tak niemiłosiernie boli mnie spojenie a teraz już na nogach, szał....
karola82 czekamy na wieści.....
mgd nocny marku.....
Ayni to uwielbiam w Nl. komarów niet !!
Do dziewczyn które maja voordeelkaart w kruidvacie.... znowu przecena pampersów New Born 1 i 2 !! 2 paczki za 5 e
jak to sie mówi nie chwal dnia przed zachodem słońca... tak się chwaliłam że tyle śpie a dzisiaj pół nocy nie umiałam zasnąc , tak niemiłosiernie boli mnie spojenie a teraz już na nogach, szał....
karola82 czekamy na wieści.....
mgd nocny marku.....
Ayni to uwielbiam w Nl. komarów niet !!
Do dziewczyn które maja voordeelkaart w kruidvacie.... znowu przecena pampersów New Born 1 i 2 !! 2 paczki za 5 e
mgd
ماما كوثر
Oooo MADZIA dziekowac zaraz lece
Ps. Wyprobowalam kruidvatowe pampki. Jak dla mnie o niebo lepsze od pampersow
Mysle ze i ja moge powiedziec, nie chwal dnia...
Tak zachwalalam mala ze daje mi pospac dzisiaj co godzina na cycu.. Teraz walczy sama z soba zeby nie spac
KAROOOLLLAAAA gdzie ty????
Ps. Wyprobowalam kruidvatowe pampki. Jak dla mnie o niebo lepsze od pampersow
Mysle ze i ja moge powiedziec, nie chwal dnia...
Tak zachwalalam mala ze daje mi pospac dzisiaj co godzina na cycu.. Teraz walczy sama z soba zeby nie spac
KAROOOLLLAAAA gdzie ty????
Madziula85
mgd tak przepraszam, pomyliłam się 2 paczki za 10 e
Witam
Ja wyspana na calego w koncu:-)
Pranie sie pierze, drugie skladam, szybki prysznic, zero jedzonka i picia (sniadanko odpada), torba trza spakowac i do szpitala:-)
Na razie stresa ne mam, ale na razie
Karola, gdzies ty jest kobieto??? Dawaj tu znac!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wyspana na calego w koncu:-)
Pranie sie pierze, drugie skladam, szybki prysznic, zero jedzonka i picia (sniadanko odpada), torba trza spakowac i do szpitala:-)
Na razie stresa ne mam, ale na razie
Karola, gdzies ty jest kobieto??? Dawaj tu znac!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Madziula85
ewelina ty jestes swietna, jeszcze torba nie spakowana ......
Podziel się: