reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Aaaaaa w pore zajrzalam!!

KAROLA czymaj sie tam laska :d

AYNI wysylam juz linka :)
I czekam na zdjecia ;)

MADZIA jak tam co tam???

Ja dzisiaj z kolei walcze z nawalem pokarmu..serio pol Afryki wykarmic moge ;) Kausar nie wyrabia z polykaniem..
Mam tylko nadzieje ze sie zastoje nie porobia..
A i byla dzisiaj polozna z lekarzem,orzekli ze mam plaskie sutki i mam sie z kapturkiem zakumplowac ;)

KALLIE mi go dali po porodzie w szpitalu i moglam wziac do domu :)
Zaraz linka Ci wysylam :)
Ps. Pod koniec nast tyg Yokasta wpada na odwiedziny-zapraszam! (jak masz ochote to sie z nia zgadaj) :)

Ide spaaaac.

reklama
Aaaaa MGD ale z Kausar maleństwo, normalnie ją schrupie jak zobacze:-D no Yokasta musimy się zgadać:D

Karola to jak piszesz że może już dzisiaj to jak się nasili dawaj znać, trzeba trzymać kciuki:)
i oczywiście za Ewwelinne jutro też będę:) nawet godzinę znam kiedy:-)

Do nas znajomy przyjechał, więc mamy cały dom ludzi i zajęcia trochę heh ale dla mnie dobrze bo inaczej to nudy mam. I z tym twardym brzuchem moim to tak dziwnie właśnie bo mnie w nocy łapie albo rano i trzyma dosyć długo, więc raczej nie ze zmęczenia yhh jutro wizyta to się dowiem:tak:

Oo EWELINY godzine przegapilam.
Bede jutro z Toba z kciukami ;)

KALLIE dziekowac :) sama sie caly czas na nia paczam :D

AGGS chyba slownik Ci sie wlaczyl :p
Milego odpoczynku i radosci z podgladania dzidziusia

MADZIA co sie odwlecze to nie uciecze ;)

Dziewczyny co zrobic jak jeden cycol twardy?? To ten slynny zastoj???
Zaczyna bolec a Kausar jak na zlosc spi

MGD wyslalm ci priv.Ja krotko karmilam ale mi kraamzorgowa kazala pod przysznicem masowac i robila mi kompres z pampersa.Mozesz tez wykozrystac sposob naszych babek niech maz odessie .Moja tesciowa tak uniknela operacji

Dzieki no wspominalismy sobie z mezem ten czas.Tymek tak bardzo sie zmienil.To byl trudny ale i bardzo wzruszajacy czas.Pamietam jak zobaczylam go poraz pierwszy w inkubatorze oj poryczalam sie na calego.

reklama
No ja w koncu caly domek na blysk posprzatalam ale oczywiscie w zwolnionym tempie:-). lozeczko, kojec,wanienka,wozek, folelik naszykowane:-) ale jutro sie spakuje bo dzis juz mi sie nie chce.
Teraz ide wloski farbowac.:-)

Do góry