reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Karola82- trzymam kciuki! Zawsze mnie dreszcze przechodza jak czytam,ze wybija godzina zero :tak:powodzenia!

Astrid- ja u polskiego fryzjera bylam raz (we wspomnianym Noordwijkerhout) wczesniej chodzilam tylko do tutejszych i nie spotkalam sie z brakiem higeny- wrecz przeciwnie....Nasze rodzime za to pozostawiaja wiele do zyczenia. Oczywiscie zalezy gdzie sie pojdzie. Za swoj "blond" w Noordwijkerhout ze scieciem zaplacilam 80 euro, porazka stulecia po prostu- tyle to ja place u holenderskiego i wychodze mega zadowolona.
Teraz jednak postawilam na pielegnacje i farbowanie bez chemii, dlatego do fryzjera chodze tylko na podciecie koncowek :)

Czesc dziewczyny.
MGD super fotki, mała przesłodka. Tylko schrupać.
Dzis dzwonili z CB - przyjdzie ktoś do nas na pierwszą wizytę w najbliższy wtorek.
Olivię cos uczuliło - ma czerwone krostki na buzi i szyi. Czuję ze musze coś wyeliminowac z diety, tylko co?
karola - czekamy na wieści z porodówki;-)

To ja juz lub w koncu wrocilam od gin i oczywiscie byl wywiad ten sam co zawsze, czyli grupa krwi, badali cisniene i krew tez, pytali o pierwsze dziecko, mowili tez ze zaloza cewnik, podadza znieczulenie w kregoslup, kiedy wstane itp.
Jutro mam stawic sie w szpitalu 0 11:30, a cc zacznie sie o 13:00, tak wiec po tej h juz dzidzie bede miala obok siebie.:-):-)

Karola, no jak tam to juz to na 100%?????:szok:

MADZIULA ty tez juz niedlogo bedziesz miala swoja :-)
EWELINA to jutro trzymam za ciebie kciukasy :-D
A ja porwalam sie z motyka na ksiezyc pierogi robie he he .Moj mezus je uwielbia to bedzie mial niespodzianke:-)

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny

dzis to sie moze jeszcze rozpakuje karola:-)

nana ale bym zjadla takie pierozki, a ruskie to nosem bym wciagla:-), ja od dluzszego czasu ide na latwizne z obiadkami:-)
Ide dalej sprzatac, ale juz mi sie nie chce:-p

reklama
Do góry