reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

YOKASTA wiesz ja tez czytalam rozne opinie wlasnie.Ja wlosow nie farbuje jak juz to sama.Ja tam chodzilam kiedys przed narodzinami Tymka no i zawsze trafialam na taka turczynke jak miala czas to sie postarala ale najczesciej tam tyle ludzi ze szczygla beznadziejnie dotego czekac tzrba minimum godzine.Wiec zmienilam salon chodzilam do holenderskeiego salonu i niestety cena jeszcze raz tyle a lipa taka sama.Nie podobalo mi sie jeszcze ze strzygli uzywajac tego samego grzebienia i nozyczek itd.tylko wlosy wytrzepala.Teraz tam bylam i maja specjalny plyn i mocza w nim te grzebienie.Teraz strzygla mnie wlascicielka ,meza tez i jestesmy oboje zadowoleni.

reklama
Mgd ale ja nie mam nic na priv:no::-(

Aniu slyszalam ,juz ze w pl tak bedzie z tymi paszportami:tak: no w koncu nie bedezie trzeba co roku o tym myslec,,,:tak:

Madziu no czytalam ,czytalam ale ja i tak ochoty ni mom:sorry::sorry::confused2:
wiecie co nie wiem czy mnie powoli nie zbiera:eek: mam surcze ale takie leciutie i oczywiscie mnie czysci:eek: cos mi sie te skurcze kojarza jak zaczynalam z Miskiem ale od podobnych skurczy urodzilam po 17 godzinach:tak::tak: no czekamy .zobaczmy :-D

niegdzie sie nie wybieram wiec jakby co to bede pisac:tak::-D

karola, no,no moze juz sie zaczyna, jak dobrzr pojdzie to moze szybciej urodzisz ode mnie:-)
relaksuj sie i nie stresuj i naslu**** swego ciala. :-):-) Odzywaj sie czesto co i jak!!!!

ja włosy farbowałam 5 lat blondami, jak juz raz zaczełam tak potem wpadłam w ciąg, z czasem pozałowałam i zatęskniłam za moim naturalnym blondem.... i tak juz 2 lata ponad nie farbuje i w koncu mam swoje włosy :) i kasa w kieszeni a fryzjera odwiedzam raz w roku jak jestem w pl....

tutaj kiedys chodziłam do holenderskiego salonu i wcale drogo nie było, za ściecie płaciłam 15-20e a raz z farbowaniem zapłaciłam 35 e wiec mysle ze to nie jakies wielkie pieniadze, jak słysze ze jeden w Hadze chciał kiedys ode mnie 70 e jak chciałam włosy zafarbowac pod kolor zblizony do odrostów zeby juz zapuszczać i zeby nie bylo widać roznocy.......szał w gaciach :)

Karola82 ja jakos tez weny nie mam, obolała jestem i to dlatego bo moze i ochota by sie znalazła........

Dzien dobry
mgd coreczka przeslodka. Dziekuje za zdjecia. Niemoge sie napatrzec. Odrazu tesknie za moja:-)
Dziekuje dziewczyny za rady dot ciuszkow. Ja nie zdaje sobie sprawy z tego ze czlowiek moze byc taki malutki. Dla mnie rozm 50 jest nie realny jakis:-) Caly czas wydaje mi sie, ze my rodzice, takie wielgasy, nie jestesmy w stanie stworzyc tak malutkiej istotki:-D
Ja tez mialam wiecej USG. Takie porzadne to 3, a gdzies po 30 tc za kazdym razem na wizycie polozna patrzyla mniej wiecej czy wszystko ok. Moze dlatego ze juz bylam pod opieka szpitalna ze wzgl na moje cisnienie. Ostatnio poprosilam zeby corcie zmierzyla i niebylo problemy. Poprostu umowila mnie na nast wizyte z USG z pomiarem

Mgd zaraz ci maila wysle:tak: bo chyba tylko do mnie nie dotarlo:sorry:

no wiecie jak sie tu relaxowac przy Michasiu :sorry: zaraz kolezankaprzyjezdza a o 15 maz:tak: a co mi sie pic chce i mega zgaga jest do tego:tak:

chyba wybija godzina 0:szok:

karola pamietaj o tesciowej:-D:-D:-D:-D
U mnie data porodu jest bliska z data ur mojej babci. Nieboszczka babcia by sie ucieszyla z pierwszego prawnuka i to jeszcze taka data ur:-)

no ładnie, czuję ze ja polece ostatnia......:(:(

u mnie w lipcu imieniny mamy 26 i urodziny babci mojego męza na 31 lipca, mam nadzieje ze nie trafi w zadną datę, wolalabym zeby to był tylko jej dzień ;) ewentualnie na 22 lipca bo moje imieniny ale do tego czasu nie ma szans :(

reklama
Do góry