reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Robale my nie idziemy na wesele ,bo ono jest w pl:sorry::-D Od razu im odmówilismy,no jakby nawet w holandii bylo to pewnie bym nie poszla bo nie czuje sie najlepiej :baffled: a mala sie tak rozpycha ,ze ledwo siedzie:baffled:

Moze to przepracowanie i ta pogoda?

reklama
ROBALE ooooo pogoda ,obudzic sie nie mozesz ,a moze ...:-)ja to narazie o dzidzi sobie marze bo w golowie nie teges hi hi iz kasa ciezko bo z kadej strony ktos cos che od nas.No na dobry poczatek 40 tys zl w pl urzad skarbowy ...

Nana matko kochana tyle pieniędzy musicie im oddać. Za co? jesli można spytać. Zawsze na pogodę można zwalić, choć kto wie :-p. A ty marz marz, bo marzenia się spełniają.

Ostatnia edycja:
Wiem raz juz sobie wymarzylam hi hi.A za samochod dali nam kare bo nie wiedz z kad mamy dochody i mysla ze jakies lewe pieniadze .No i mosimy jechac do pl moze sie uda odkrecic to

a to jak nie rozliczaliście się z dochodów co macie tutaj.
A mój M z kuzynem zrobili 2 blaszki karpatki, dobrze że chociaz kawałek udało mi się zjeść tak poszło

Ostatnia edycja:
Moglaby mi ktoras przetlumaczy list z gemeente?:( bo normalnie moj tlumacz wyjechal sobie na wakacje i nie moge sie w nim doczytc....
Jesli ktoras bedzie chetna to wysle na pw:)

Ewelina nie stresuj sie bedzie dobrze:) juz nie dlugo bedziemy miec kolejna dzidzie:D

Dzisiaj u nas w miarw ladna pogoda, slonca za wiele nie ma ale jest cieplo:)

a widzisz, ja się z zeszłego roku nie rozliczyłam, bo księgowe nam powiedziały w pl że nie trzeba się rozliczyć, na co jednak wychodzi inaczej. mam nadzieję że odkręcicie to , zawsze możecie powiedzieć że nie wiedzieliście, lub ze tak jak mi powiedziano że nie trzeba się rozliczyć

Berni, kolejna dzidzia, fajnie być ciotką forumową tyylu dzieci haha

reklama
no moze i nie tzreba w pl to chodzi tylko o to ze oni nie wiedza skad mielismy pieniadze na samochod .Mam nadzieje ze jak im maz pokaze ze byl zatrudniony tutaj i ze ma dochody z pracy za granica to sprawa sie wyjasni

Do góry