reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Hmm czyli do CB samemu trzeba???
Dobrze ze mowisz,bo bylam pewna ze sami sie jakos dowiaduja :p
No ja tez tak myslalam, a teraz mi zrobiłyście mętlik....
MGD no nie wiem jak to jest z tym CB bo mnie zglaszala tam kraamzorgowa i po kilku dniach mielismy wizyte pani z CB a pozniej listem przyslali nam termin na badanie sluchu i dostalismy takie karteczki na szczepienia i ksiazeczke .
Badania słuchu to my mieliśmy w........ piatek, czyli czwartego dnia po urodzeniu. I to w domu, bo przyszła taka bardzo "szczupła" kobieta (120kg żywej wagi) i robiła badanie sluchu oraz pobrala krew z piętki.
Z tego co pamiętam to mowila ze jakaieś wezwanie przyjdzie do domu to myslalam ze do CB....
Bernadetko moja Olivia też robi takie dziobki - słodziutkie
MGD trzymaj sie cieplo;-)

reklama
Bobry.
Ja juz w szpitalu,czekam na lekarza zeby wody przebil i zalozyl antenke na glowke Ksiezniczki.
Zaraz po tym startujemy z oxy.

I spaaac mi sie chce :p

Hej lasencje!

Spiesze doniesc,ze MGD juz pod kroplowka i czeka na przebicie wod plodowych. Ma juz 2 cm rozwarcia.

Trzymamy tutaj mocno za Ciebie kciuki kochana!

Ja juz z podekscytowania spac nie moge :tak:

Beni, to Twoje malenstwo jest do wycalowania!!! Buziaki od e-ciotki!

edit: Mgd- jestes niemozliwa :-D:-D:-D sio z foruma! zbieraj sily!

Mgd trzymam kciuki, żeby poszło szybko i w miarę bezboleśnie:tak:

Bernadetka Aluś jest kochany normalnie, taki malutki a już buziaki ciotkom przesłać potrafi:-D

Yokasta kobito co tak rzadko tu zaglądasz?

yyy i tyle doczytywałam i zapomniałam co napisać jeszcze chciałam;/

Z cyklu -Wiesci z porodowki :
Mgd podlaczona juz do Oxy...

Kallie - największy ruch jest tutaj późnym wieczorem - a wtedy to ja sie Relaksuje z moim ślubnym tudzież urządzam pogaduchy z PL na Skype :))))
Zaglądam codziennie, ale nie zawsze mam wene zeby pisać , albo jest temat o którym nie mam pojęcia - to sie nie wypowiadam :)))

reklama
Mgd trzymamy kciuki:tak:aby szybko poszlo:tak: Jak poczytalam to jakiesgos surczyka dostalam z wrazenia , ale emocje:tak:

Ja tak jak Madzia wole nie wiedziec kiedy to nastapi. Bo takto to bym sie chyba bala tego dnia:-D:-DI bym z miotla szala jak wariatka,polska mentalnosc...:sorry2:

Iskierka Z cb to ja mialam tak ,.ze jak babka byla to mi zrobila umowe na badanie uszu :tak: I jak sie tam pojawilam to zapisala w ksiazce date na 24,11 czyli prawie mies po porodzie:tak:( az z ciekawosci popatrzylam do ksiazki:-D) Mi listy dopiero przychodzily jak Michal mial 2.5 roczku bo wtedy juz sie co pol roku chodzi:tak:
Iskierka Misiek sie urodzil 48 cm i po 4 miesiacach mial 60 cm ,wiec mysle ze ta sukieneczka na 62 wystarczy:tak:

Benia mnie wzielo ale zauroczenie waszymi dzidziami ,,az mi sie jakies bejbi w nocy snilo ,zetaki slodki dziubek robilo :tak::-)

Madzia jak sie trzymasz?

Do góry