reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

KALLIE na ile siostra przyjezdza???
A nocna zmiana dzosiaj cala moja-watpie ze zasne z emocji ;) zreszta i tak ta moja bezsennosc mnie meczy...

KARola zapomnialam!! Rety jaki fajny brzuszek!!
Taki wystajacy jak guziczek ;)

reklama
Witam wszystkich:) MGD moja sis nigdy nie wie dokładnie, w tamtym roku była do ok połowy paźdz bo tak jej sie zajęcia w szk zaczynały i musiała wracać. Teraz też to głównie od tego zależy. Ja ciągle na nią czekam,miała być ok7 ale durny kierowca błądzi ciągle, spod roterdamu do bredy wracał:szok: pozdr i meldować sie dwupaki bo będę zaglądać i tak co się dzieje:-D

morgeeeen ! :)

Mgd- moje zdanie juz znasz- i zgadzam sie z dziewczynami i co do tego,ze podjelas dobra decyzje. Decyzja lekarza- a raczej jej brak- tez mnie bardzo zdziwila- i argumenty zoltaczki tez do mnie nie przemowily. Mam nadzieje,ze Kausarowna sie dzisiaj zdecyduje wyjsc na swiat. Moze ja przestraszy wizja oksy- bo wie,ze mama planowala naturalsik :-D tak czy inaczej- bedzie dobrze! Czekamy tu niecierpliwie!

Kallie- super,ze siostra bedzie u Ciebie! Juz sie pewnie cieszycie soba ;)

Iskierka- mala boska jak zwykle :)

Astrid- ja rozmiaru 50 nie mam prawie wcale, zaledwie 2 bodziaki i 2 pajace. Na razie nie kupuje wiecej- kupie jak sie mala urodzi :)

Pogoda rzeczywiscie git :) nie pada- a to najwazniejsze :)

Karola82- ale ladny brzuszek ;) malenstwo juz tez zbiera sie do wyjscia ;) piekna ta fota z synkiem!

Ostatnia edycja:
Takich stricte 50 to mam może 2 ciuszki. Spora część ma na metce 50/56, są to przeważnie ciuszki z Hemy. W ogóle Maja ma już 56 cm a te ciuszki mają jeszcze sporo miejsca :-).

reklama
Nom te rozmiarówki i tak są sobie nierówne, a w dodatku w kazdym kraju inaczej
Sis już jest, mam nowe gazetki więc zajęcie na jakiś czas będzie:-) no i już jej zapowiedziałam, że jak odpocznie to jutro rezerwuję sobie masaż, no i mam mieć ale tylko delikatny mi wolno relaksująco- głaszczący hihi brzmi i tak fajnie:-D

Do góry