reklama
Iskierka71
Fanka BB :)
Dobranoc all - mala nie da dluzej posiedziec
Kallie
Witam wszystkich MGD moja sis nigdy nie wie dokładnie, w tamtym roku była do ok połowy paźdz bo tak jej sie zajęcia w szk zaczynały i musiała wracać. Teraz też to głównie od tego zależy. Ja ciągle na nią czekam,miała być ok7 ale durny kierowca błądzi ciągle, spod roterdamu do bredy wracał pozdr i meldować sie dwupaki bo będę zaglądać i tak co się dzieje
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Moja dalej nosi rozmiar 50/56 :-). Wcześniej na niej wszystko wisiało i było za długie, teraz jest w sam raz.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
dzień dobry
ja własnie bede jadła sniadanko wszystko ok tylko brzunio troche pobolewa jak na okres
pogoda jakaś nienajgorsza
ja własnie bede jadła sniadanko wszystko ok tylko brzunio troche pobolewa jak na okres
pogoda jakaś nienajgorsza
yokasta
Zaangażowana w BB
morgeeeen !
Mgd- moje zdanie juz znasz- i zgadzam sie z dziewczynami i co do tego,ze podjelas dobra decyzje. Decyzja lekarza- a raczej jej brak- tez mnie bardzo zdziwila- i argumenty zoltaczki tez do mnie nie przemowily. Mam nadzieje,ze Kausarowna sie dzisiaj zdecyduje wyjsc na swiat. Moze ja przestraszy wizja oksy- bo wie,ze mama planowala naturalsik tak czy inaczej- bedzie dobrze! Czekamy tu niecierpliwie!
Kallie- super,ze siostra bedzie u Ciebie! Juz sie pewnie cieszycie soba
Iskierka- mala boska jak zwykle
Astrid- ja rozmiaru 50 nie mam prawie wcale, zaledwie 2 bodziaki i 2 pajace. Na razie nie kupuje wiecej- kupie jak sie mala urodzi
Pogoda rzeczywiscie git nie pada- a to najwazniejsze
Karola82- ale ladny brzuszek malenstwo juz tez zbiera sie do wyjscia piekna ta fota z synkiem!
Mgd- moje zdanie juz znasz- i zgadzam sie z dziewczynami i co do tego,ze podjelas dobra decyzje. Decyzja lekarza- a raczej jej brak- tez mnie bardzo zdziwila- i argumenty zoltaczki tez do mnie nie przemowily. Mam nadzieje,ze Kausarowna sie dzisiaj zdecyduje wyjsc na swiat. Moze ja przestraszy wizja oksy- bo wie,ze mama planowala naturalsik tak czy inaczej- bedzie dobrze! Czekamy tu niecierpliwie!
Kallie- super,ze siostra bedzie u Ciebie! Juz sie pewnie cieszycie soba
Iskierka- mala boska jak zwykle
Astrid- ja rozmiaru 50 nie mam prawie wcale, zaledwie 2 bodziaki i 2 pajace. Na razie nie kupuje wiecej- kupie jak sie mala urodzi
Pogoda rzeczywiscie git nie pada- a to najwazniejsze
Karola82- ale ladny brzuszek malenstwo juz tez zbiera sie do wyjscia piekna ta fota z synkiem!
Ostatnia edycja:
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Takich stricte 50 to mam może 2 ciuszki. Spora część ma na metce 50/56, są to przeważnie ciuszki z Hemy. W ogóle Maja ma już 56 cm a te ciuszki mają jeszcze sporo miejsca :-).
reklama
Kallie
Nom te rozmiarówki i tak są sobie nierówne, a w dodatku w kazdym kraju inaczej
Sis już jest, mam nowe gazetki więc zajęcie na jakiś czas będzie:-) no i już jej zapowiedziałam, że jak odpocznie to jutro rezerwuję sobie masaż, no i mam mieć ale tylko delikatny mi wolno relaksująco- głaszczący hihi brzmi i tak fajnie
Sis już jest, mam nowe gazetki więc zajęcie na jakiś czas będzie:-) no i już jej zapowiedziałam, że jak odpocznie to jutro rezerwuję sobie masaż, no i mam mieć ale tylko delikatny mi wolno relaksująco- głaszczący hihi brzmi i tak fajnie
Podziel się: