reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Bernadetka też tak chcę po ciąży ekspresowo zrzucić, ale w moim przypadku chyba za dużo tej 'wody' hehe

Astrid ja ostatnio na skype też się musiałam w język kilka razy ugryźć jak moja kuzynka, która jest ponad 10cm ode mnie niższa a na wadze w tym momencie ma ode mnie 18kg więcej co chwilę do mnie gadała grubasku hehe więc nie tylko obcy potrafią zaskakiwać,ale mi to nie przeszkadza, żeby maleństwo zdrowo rosło a 'woda' może kiedyś zniknie:tak:

Mgd ja rano jak zobaczyłam że Cie nie było to stwierdziłam że Kausar sobie dzisiejszą datę wybrała, ale może jednak poczeka na dyżur swojego doktorka jak ją mamusia grzecznie prosi:-)

Moja znajoma urodzila w piatek 13. Jakos 3 mies temu to bylo.
Ja tez uwazam, ze moja waga jest sprawa drugorzedna. Najwazniejsze, zeby Niunia byla zdrowa. Reszta sie nie liczy.
Woda woda, a niby co innego?:-D

Ja mojemu tez mowialam ze to woda:)
tym bardziej myslal ze tak bo pije jej 3 litry dziennie:D

nie wazne kilogramy tylko malenstwo...:)
moj w ciagu 5 tygodni w brzuchu prawie dwa kg przybral:) zdziwiona bylam bo myslalm ze bedzie w granicach 2800-2900 a tu taka niespodzianka:)

Mgd to jeszcze kupa czasu do 29:) ja to cos czuje ze bedzie wczesniej, po tym jak opisujesz swoje bole:D

A ja Wam mowie ze mnie dziecko ze zlosliwosci bedzie meczyc do samego konca ;) (to po tatusiu)

I ja wodenpije jak spragniony wielblad..ale to cala ciaze tak mam..

Agss bolaly bolaly. Przy kazdym dotyku. Dodatkowo swedzialo jak ch... Mi pozniej troche przeszlo, za to teraz coraz czesciej sutki mnie pieka. Takie uroki:-)

reklama
Do góry