reklama
Kallie
Fanka BB :)
Bernadetka też tak chcę po ciąży ekspresowo zrzucić, ale w moim przypadku chyba za dużo tej 'wody' hehe
Astrid ja ostatnio na skype też się musiałam w język kilka razy ugryźć jak moja kuzynka, która jest ponad 10cm ode mnie niższa a na wadze w tym momencie ma ode mnie 18kg więcej co chwilę do mnie gadała grubasku hehe więc nie tylko obcy potrafią zaskakiwać,ale mi to nie przeszkadza, żeby maleństwo zdrowo rosło a 'woda' może kiedyś zniknie
Mgd ja rano jak zobaczyłam że Cie nie było to stwierdziłam że Kausar sobie dzisiejszą datę wybrała, ale może jednak poczeka na dyżur swojego doktorka jak ją mamusia grzecznie prosi:-)
Astrid ja ostatnio na skype też się musiałam w język kilka razy ugryźć jak moja kuzynka, która jest ponad 10cm ode mnie niższa a na wadze w tym momencie ma ode mnie 18kg więcej co chwilę do mnie gadała grubasku hehe więc nie tylko obcy potrafią zaskakiwać,ale mi to nie przeszkadza, żeby maleństwo zdrowo rosło a 'woda' może kiedyś zniknie
Mgd ja rano jak zobaczyłam że Cie nie było to stwierdziłam że Kausar sobie dzisiejszą datę wybrała, ale może jednak poczeka na dyżur swojego doktorka jak ją mamusia grzecznie prosi:-)
bernadetkka
Ja mojemu tez mowialam ze to woda
tym bardziej myslal ze tak bo pije jej 3 litry dziennie
nie wazne kilogramy tylko malenstwo...
moj w ciagu 5 tygodni w brzuchu prawie dwa kg przybral zdziwiona bylam bo myslalm ze bedzie w granicach 2800-2900 a tu taka niespodzianka
Mgd to jeszcze kupa czasu do 29 ja to cos czuje ze bedzie wczesniej, po tym jak opisujesz swoje bole
tym bardziej myslal ze tak bo pije jej 3 litry dziennie
nie wazne kilogramy tylko malenstwo...
moj w ciagu 5 tygodni w brzuchu prawie dwa kg przybral zdziwiona bylam bo myslalm ze bedzie w granicach 2800-2900 a tu taka niespodzianka
Mgd to jeszcze kupa czasu do 29 ja to cos czuje ze bedzie wczesniej, po tym jak opisujesz swoje bole
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
dziewczynki ale jeszcze eweelina bedzie przed nami chyba....
Agss
Dziewczyny... możecie mi powiedzieć czy w pierwszych tygodniach ciąży bolały was piersi?
Bo mnie pobolewały a dzisiaj już bolą jak cholera oO
Bo mnie pobolewały a dzisiaj już bolą jak cholera oO
reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Agss ja w pierwszych tyg nie miałam praktycznie zadnych objawów prócz wzmożonego apetytu
Podziel się: