reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

o wy pryy szalone:szok: normalnie nie do nadrobienia jestescie:no:

Mgd ja jeszcze o tej sytuacji w ambasadzie:sorry: widac ,ze to jakies barany byly bo skoro jestescie we dwójke w polskiej amb to chyba logiczne ,ze ktos z polski pochodzi...:-D:-D

Ja jak czasem gdzies jestem i slysze takie polskie "gadanie" to tylko mówie zeby maz iMichas cicho byli:tak: ale nie zawsze to wychodzi bomisiek ma najwiecej wtedy do powiedzenia:happy:

Berni ,iskierka sliczne pociechy wam rosna:tak: Jak ogladam to mi sie micha cieszy ,a A sie pyta co sie tak usmiecham:tak:
Bernadetka gratuluje nawalu mleka:tak:
Madzia fajnie ,ze wszystko z wami ok:tak: To tez cie pocieszyla polozna..:-D
Witam nowa kolezanke:tak:

co tam jeszcze bylo....?
ja dzis sie od rana dziwnie czulam ,brzuch mie bolal jakbym@ miala dostac:baffled: do tego wydawalo mi sie ze zaraz wody mi odejda i ,ze mala wyskoczy:szok::-D:-D:-D ale przeszlo...

edyt
Przypomnialo mi sie
Astrid ja po porodzie chyba ze 3 mies plakalam ,bez powodu:tak:AA najczesciej jak patrzylam na malutka ,spiaca slodko istotke:tak:
Tera ztez mi sie zdarzy poplakac jak sie czyms zdenerwuje ,wole to niz tlumic emocje:tak:popolacze i zaraz jak reka ....:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
KAROLA helol :) co prry? Co prry?? :p
Gdzies byla niewiasto?? :)

Ano barany tam byly ;) dlatego napisalam ze inteligencja adekwatna do komentarza lol
Ale znam tez takich ktorzy mimo iz wiedza zem
Polka to potrafia wiazanka w nasza strone rzucic ;)

Mnie tyz boli jaknna @...i te skurcze. Ale jak widac dalej jestem 2in1

Witam wszystkie panie.
Malutka rusza się, chyba ostatnio miała leniwy okres. Przed chwilą trochę "wygiął" mi się brzuch:-)
Dziewczyny fajne macie pieski.
Nocna zmiana już się zaczęła?:-D Ja ostatnio niemogę spać. Wiercę się do 2, 3 godz, o 5 pobudka bo mój kochany wstaje do pracy. On wychodzi a ja w kimono:-D I dopiero wtedy śpię tak do 12. Do późna zabardzo pisać niemogę bo komputer jest w sypialni i trochę mu przeszkadzam.
Kończę na dzisiaj dziewczyny. Pewnie jutro jak odpalę komp będzie z 10 stron więcej:-)
Dobranoc wszystkim. Dziękuję za miłe przyjęcie

wam to sie nudzi, od rana mialam 10 str do nadrobienia, masakra:-)

Milka witaj
Bernadetko masuj i ugniataj cyca, bo jak sie pokarm zastoi to masakra. Mojej szwagierce tak sie pokarm zastal(kamyczki sie z mleka porobily) ze facec musial ciagnac mleko aby cos tam poszlo. Ani kapusta ani nic nie pomagalo. Masuj masuj.
Iskierko sliczna ta twoja laleczka:-)

Co do romantycznosci mojego meza to czasem, czasem sie to zdarza. Co do gotowania to umie gotowac, niedziela jest jego dniem i ja mam zakaz zblizania sie do kuchni. Obiadek zawsze pychotka, ale sprzatania ho ho ho ho

No ja w koncu gore cala posprzatalam w kazdym kaciku i nawet okienka umylam, a miala byc tylko sypialka. Jutro caly dol:-)

ewelina u nas to samo, mój maz umie wyczarować danie z niczego ale ja potem dłuzej sprzatam po nim niz on gotuje hehe

no ja to jakos w ogóle nie czuje jakbym miala rodzić hehehe :) wydaje mi ze ze ja bede na koncu z naszej trójcy ;) a moze jeszcze ktos mnie wyprzedzi hihihi

Karola jak nie do nadrobienia, wszystko jest do nadrobienia hihi
I dziewczyny jak się macie zamiar rozpakowywać to proszę dawać znać i ustalać kolejkę:-) was tu coraz więcej w podobnym terminie i proszę nas nie opuszczać na zbyt długo hmm nocna zmiana widzę się zaczyna:-D

Oj jak sie rozpakujecie wszystkie, to forum się zatnie od relacji porodowych :-D. Jakbyśmy mieszkały na skumulowanej przestrzeni, to byśmy mogły założyć własne przedszkole hahaha.

Mgd a no tak sie platalam caly dzionek:tak:Rano sprzontanko ,pozniej plac zabaw i spacer z Miskiem ,obiad itp :tak: tak zeszlo :tak:

Moj maz tez umie gotowac ,ale za bardzo mu sie nie chce:eek: A sporzatania po nim tez jest co niemiara :baffled:Powyciaga wszystko co mamy w domu:tak::baffled:
Madzia czasem nic na to nie wskazuje a tu pach ,mala sie rodzi:-D

reklama
Nocna zmiana meldunek prosze ;)
Czy znowu mnie sama zostawicie???

MADZIA to skoro Ty nic nie czujesz to moze pierwsza urodzisz?? ;)

Do góry