reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Zobacz załącznik 481817 tak mnie wzięło to wam moją 'chiuaue' pokaże bo właśnie do mnie się tak próbowała przyjść poprzytulać:-D

Ja niedawno skonsumowałam gofra mniam mniam, ostatnio na słodkie mnie wzięło, chociaż wcześniej słodkie mogło nie istnieć heh Tak samo jak np po kształcie brzucha wróżą o płci heh dla mnie to i tak bez znaczenia:-)
fajna ciułała :-), chyba bym się nie bała :-D

Normalnie czuje sie jak bym sie ponownie zakochala:-D

Fantastyczny jest, dobrze sie spisuje swiezo upieczony tatus :) Moj ostatnio zamiast kwiatow przynosi mi same slodycze, czekoladki i juz go poprosilam aby kupil cos co mi nie zostanie w biodrach :D juz mam 3 paczki schowane w schurze :D czy jak to sie tam nazywa. Czasem mu sie zatem przypomni o innych rzeczach, ktore lubie i przyniesie slonecznik w ramach niespodzianki , mala rzecz, a cieszy :D

Mój mi przynosi róże ze swojej szklarni :tak::tak:.

Ja właśnie zjadłam ohydne Merci, czyli z marcepanem. Miałam nic już nie jeść, ale nie miałam gdzie wywalić torebki po herbacie, a pudełko miałam pod ręką. Pójdzie w mleko, będzie bardziej kaloryczne haha.

Astridziu, jak nie lubisz Merci z marcepanem, to podsylaj tutaj do Zeelandii, ja chcetnie zjem. Uwielbiam czekolade i to moja najwieksza slabosc ze slodyczy. A wczoraj to mnie sasiadka ugoscila tymi kulkami z bita smietana w srodku polanymi czekolada. Az sie ciezko opanowac :D

Wlasnie wyszla sasiadka, bo wpadla z dzieciakami drugi raz. Trzeba sie bylo caly czas rozgladac do okola bo za wszystko sie lapaly i sciagaly z mebli, a nasze mieszkanie nie jest jeszcze dostosowane do lapiacych raczek . Troche sie do nich przyzwyczajam i zauwazylam, ze jak sie do nich mowi i poswieca im czas to sa skupione, gorzej, jak sie pusci samopas wtedy sieja demolke :D kot czul sie z dziecmi dosc nieswojo i szybko uciekl bo nie wiedzial co dzieci od niego chca :-D

Fajne macie psiaki dziewczyny, ja kocham psy , w wieku 6 lat dostalam na dzien dziecka od rodzicow owczarka niemieckiego. Razem spalysmy pod namiotem w lato, bylysmy nierozlaczne. Kiedy urodzil sie moj brat i zaczal chodzic , uciekli razem do lasu na przechadzke. To byl wspanialy , kochany pies, ktory nigdy nie skrzywdzil by nikogo z rodziny, natomiast nie znosil zlodziei, ktorzy kradli od nas brzoskwinie ;-)

Czesc Milka! My tez mamy psa - prawie 4 letniego amstaffa:tak: bardzo mila psinka i tez tylko by sie przytulal do wszystkich :tak:
a na tym foto ma 2 lata, nie moge znalezc na tym komputerze nic nowszego.. DSC09245.jpg

Aaa ta reklama mnie o dreszcze przyprawia...

MILKA malo nas?? Poczekaj na nocna zmiane :D
Co do ruchow , to ja od 36 tyg odczuwam Ksiezniczke zdecydowanie mniej. Ale mocniej.
Tzn zmienil sie charakter ruchow. Nie ma juz kopniakow a sa tak jakby przeciagania i czesto mam kwadratowy brzuch :D
Czuje ja 2-3 razy dziennie. Jak byly upaly to uakrywniala sie tylko wieczorem..ale ha mam lozysko z przodu,ktore wszystko amortyzuje..
Mi powiedziano ze wazne ze odnotuje kilka ruchow na 10h. Inaczej mam cisnac na IP. (ja panikara wiec z opcji korzystam ;) )

NANA kwoczko Ty :D

Haha, kwa kwa kwa :D
Mnie juz trzesie na sama mysl zeby mi ktos dzieckiem sie zajmowal,a co bedzie po porodzie :D

reklama
Astrid nie bulwersuj sie tak kochana :nerd: nie chcialam Cie urazic, przepraszam, nie bierz tego az tak bardzo do siebie. mysle ze hormony buzuja i Tobie i mnie.

Do góry