Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Jeju... jak bym zobaczyła reklamę o aborcjach, to bym płakała jak bóbr. Dobrze, że oglądam tylko polską tv a w sumie ostatnio głównie National Geographic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajna ciułała :-), chyba bym się nie bałaZobacz załącznik 481817 tak mnie wzięło to wam moją 'chiuaue' pokaże bo właśnie do mnie się tak próbowała przyjść poprzytulać
Ja niedawno skonsumowałam gofra mniam mniam, ostatnio na słodkie mnie wzięło, chociaż wcześniej słodkie mogło nie istnieć heh Tak samo jak np po kształcie brzucha wróżą o płci heh dla mnie to i tak bez znaczenia:-)
Normalnie czuje sie jak bym sie ponownie zakochala
Mój mi przynosi róże ze swojej szklarni .
Ja właśnie zjadłam ohydne Merci, czyli z marcepanem. Miałam nic już nie jeść, ale nie miałam gdzie wywalić torebki po herbacie, a pudełko miałam pod ręką. Pójdzie w mleko, będzie bardziej kaloryczne haha.