reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Aaaaaaa BERNI bede przec z Toba!!!
Trzymaj sie malenka i dawaj tutaj tego swego synalka :)

KALLIE ja zaneguje ten Twoj "brzuch" :p
Wygladasz jakbys po dobrym obiedzie byla ;)

Dobra,ide jesc bo dopiero wrocilismy z lajz :)

Witam dziewczynki!!

Dlugo nie pisalam, bo bardzo zle sie czulam, od 2 dni mam grype, mam goraczke, boli mnie gardlo i jeszcze od 3 dni brzuch mi twardnieje co godzine. A dzis zmartwilam sie jeszcze bo jakies brazowe uplawy zobaczylam i nie wiem czy dzwonic do poloznej co to czy nie, a wizyte mam dopiero na pn

Berni trzymam kciuki za szybciutkie i malo bolesne :-)rozwiazanie
Iskierka twoja corcia jest sliczniusia, jeszcze raz gratuluje

nie pamietam dobrze ale ktoras z was robila sorbet z arbuza, czy moglabym prosic o przepis:tak: bo jakos mnie tak naszlo, mniam

Mam pytanie:D nachodzi mnie straszny bol co 10 minut czy to beda skurcze? czy skurcze musza kuc czy moze tylko bolec? bo mam takie jakby parci co 10 minut...;/ i sama niewiem czy to juz skurcze czy tylko o tak sobie boli...

no jak rowno co 10 min i coraz mocniej boli to wyglada na skurcze od tak sobie to raczej nie

ewwelina ja bym zadzwonila do poloznej ,przeciez one od tego sa ze jak cos nas martwi zeby pytac:-) tymbardziej ze zle sie czujesz,

Astrid tak to jest że się niewinnie rozglądają po kątach i trzymają takie informacje. jak zaszlismy i polozna wypisywala kartę to też zrobiła szczegolowy wywiad czy pracujemy i gdzie na jakim stanowisku ;) dlatego m się stresowal że schody nie pomalowane ramy itd inwigilacja.
no ale niestety w zuid holland czeka się długo na mieszkanie i znam pary z więcej niż 1 dzieckiem już czekających parę lat. lepiej szukać gdzieś na wsi.

berni niech moc będzie z tobą! trzymam kciuki

Ja to muszę chyba pójść do rodzinnego, bo położna już mnie raczej nie obejmuje. Jak robię dwójeczkę to mnie boli i potem widzę krew na papierze. Nie wiem, jak daleko pękłam i czy to jeszcze czasem nie ta rana się odzywa :eek:?

reklama
Do góry