reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Nie wiem co im do tego? Rozumiem, jak dziecko starsze, ze musi miec swoj pokoj, ale jak takie male, to co im do wielkosci mieszkania w jakim mieszkacie? Mnie sie na szczescie nikt nie pytal o to ile mam pokoi w domu itd.. Dziwne:baffled:

Dziekuje Wam wszystkim:) ale jeszcze sie nie zaczelo:D
czekam na polozna ma byc pomiedzy 18-19 zobaczyc co dalej... narazie przy kazdym ruchu a i nawet nie leje sie ze mnie...;/ i boli coraz czesciej...

dziewczyny a czop to moze byc taki "glutowty"? bo zauwazylam ze takie cus mi wycieklo...

Dziekuje Wam wszystkim:) ale jeszcze sie nie zaczelo:D
czekam na polozna ma byc pomiedzy 18-19 zobaczyc co dalej... narazie przy kazdym ruchu a i nawet nie leje sie ze mnie...;/ i boli coraz czesciej...

dziewczyny a czop to moze byc taki "glutowty"? bo zauwazylam ze takie cus mi wycieklo...

Mi czop wyjmowali takim czymś, więc nie wiem, ale chyba tak. No to niech położna szybko przychodzi :-D.

TheHague - myślę, że oni chyba coś pomagają ze sprawami mieszkaniowymi, skoro ich to interesuje. W sumie fajnie, że pytają, bo a nuż w razie czekania w kolejce, coś się przyspieszy. Musimy się zmobilizować i w końcu to załatwić.

nie no raczej nie moga Ci pomoc, bo kazdy czeka w swojej kolejce, jedynie kto moze dostac mieszkanie bez kolejki to osoba ze statusem urgentie, do ktorej zadna z nas raczej sie nie zalicza.

nie no raczej nie moga Ci pomoc, bo kazdy czeka w swojej kolejce, jedynie kto moze dostac mieszkanie bez kolejki to osoba ze statusem urgentie, do ktorej zadna z nas raczej sie nie zalicza.
To nie wiem, po co się pytają :eek:... a niech sobie wiedzą, co mnie to. W ogóle przez to łażenie mnie biodra bolą, ech. Idę robić gofry...

No bo generalnie oni tu dbaja o dzieci:-D i martwia sie czy rodzice sa w stanie zapewnic im dobre warunki :tak: ale nie wiem co ma do tego male mieszkanie, jesli maluch jest dopiero co urodzony..

reklama
Do góry