reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Bo nas się pytała pielęgniara w wywiadzie miesiąc temu, jak mieszkamy itd. ... skoro ich to interesi, to powinni pomagać w szybkim znalezieniu własnego mieszkania w spółdzielni.Astrid a czemu ona Ciebie o to pytala?? I skad ona ma w ogole takie informacje?
bernadetkka
Fanka BB :)
Dziekuje Wam wszystkim ale jeszcze sie nie zaczelo
czekam na polozna ma byc pomiedzy 18-19 zobaczyc co dalej... narazie przy kazdym ruchu a i nawet nie leje sie ze mnie...;/ i boli coraz czesciej...
dziewczyny a czop to moze byc taki "glutowty"? bo zauwazylam ze takie cus mi wycieklo...
czekam na polozna ma byc pomiedzy 18-19 zobaczyc co dalej... narazie przy kazdym ruchu a i nawet nie leje sie ze mnie...;/ i boli coraz czesciej...
dziewczyny a czop to moze byc taki "glutowty"? bo zauwazylam ze takie cus mi wycieklo...
Astrid1987
Dziekuje Wam wszystkim ale jeszcze sie nie zaczelo
Mi czop wyjmowali takim czymś, więc nie wiem, ale chyba tak. No to niech położna szybko przychodzi .
TheHague - myślę, że oni chyba coś pomagają ze sprawami mieszkaniowymi, skoro ich to interesuje. W sumie fajnie, że pytają, bo a nuż w razie czekania w kolejce, coś się przyspieszy. Musimy się zmobilizować i w końcu to załatwić.
Astrid1987
To nie wiem, po co się pytają ... a niech sobie wiedzą, co mnie to. W ogóle przez to łażenie mnie biodra bolą, ech. Idę robić gofry...nie no raczej nie moga Ci pomoc, bo kazdy czeka w swojej kolejce, jedynie kto moze dostac mieszkanie bez kolejki to osoba ze statusem urgentie, do ktorej zadna z nas raczej sie nie zalicza.
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Bernadetka o jak fajnie ,ze to juzzycze powodzenia i malo bólu
dziewczyny a potem my w kolejce
dziewczyny a potem my w kolejce
Podziel się: