reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
ja tez najpierw dzwoniłam do tej połoznej i mnie nie przyjeła bo miała za duzo pacjentek na ten okres, wiec sobie znalazłam inną ale nie załuje... jestem bardzo zadowolona:) ja nie słyszałam zadnych złych opinii na jej temat, chciałam tam iśc z wygody zeby latwiej sie porozumiewac.... ale nie potrzebne były moje obawy językowe :)

Nana ja tez niewiem jak mozna to pomylic, przeciez to czuc jak dziecko sie rusza, wiele czuc...:)
Madziula ja tez mialam takie obawy jak ty:) ale wkoncu jakos to idzie...

Zaczyna ze mnie cos wyciekac, na poczatku myslalam ze to sluz ale teraz to juz niewiem za duzo tego... taka jak by woda ale nie jestem juz pewna;/
ide na wizyte:)

Ostatnia edycja:
Morgen...
Co za noc...pelnia dala sie we znaki nie ma co...

BERNADETKO kciukam za wizyte! Daj znac!

Czekam na deszcz i czekam. Chyba jak juz sie rozpada bede stala na podworku jak ten debil :D

Na dokladke mala w taka pogode sie nie rusza i chce juz rodzic!!! :D

Jestem spowrotem:D
no i akcja sie zaczela!:) wody powoli odchodza, wszystko jest w porzadku, a ile smiechu bylo:p
tlumacze ze mnie tak boli ten brzuch, ze cisnie na pecherz i cos wycieka, ona do mnie zeby sie rozebrac i polozyc, no to ja hops na lozko:p mowi zeby zakaszlec i jak to zrobilam to strumien woy polecial:) polozna usmiech i mowi ze teraz tylko czekac na skurcze co 4 minuty:D
miedzy 18-19 przyjedzie sprawdzic czy wszystko w porzadku z dzidzia:)

reklama
witam kluseczki ;)))

wszystkim cierpiącym współczuję. pogoda faktycznie nie pomaga. bernadetkka czekam na wieści z wizyty.

karola a my też mamy tu kinderboederij i masa czikenow i właśnie myślałam kiedyś kto je te jajka. my czasem kupujemy ze spara jajka z wolnego wybiegu ale mała foremka prawie 2 eur ale aż pomarańczowe żółtka.

kallie jak twój brzucho ? mój już jest taki fest i w koncu widać że w ciąży jestem. dziś mnie pierwszy raz ktoś spytał ;) ja również dokupilam dziś 2 pary spodni 62 i jakoś będę dokupywać później resztę. jak na początek ma w czym chodzic. a wczesniaczek z wrzesniowek podobno ma się dobrze i oddycha już samodzielnie.

mgd u mnie pada co wieczór ale w dzień zaduch że się nie da wytrzymać.

Iskierka dobrze że teściowa przyjeżdża po fakcie niż przed porodem. poustawiaj ją tam! i napisz jak kraamzorgowa !

a ja właśnie zjadłam nudle z barszczem i nadal glodna. jakąś zupke bym zrobiła ale nie wiem jaką może pieczarkowa ? a potem łosoś, pomidory nadziewane kuskusem z warzywami i smażone ziemniaki z ziołami.

Dopisek !!

berni ale ty punktualna i jeszcze na wizytę zdazylas przyjść ;) no i tak jak się umawialysmy na dziś!! kurka ale emocje! a jak tam już wąż ? wie już? w domu czy jeszcze pracuje ? masz neta w telefonie?

Ostatnia edycja:
Do góry