reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

ok a co musze zabrac ze soba by sie zapisac?

dlaczegop tego nie robia? nie rozumie...nie mam szans juz w ogole czy co?

ja slyszalam z wielu zrodel w kraju ze nie robia ale moze co gemeente to inna bajka. skoro The Hague mowi ze robia u was to przepraszam :tak:

A uwielbia Tuwima

[video=youtube;A9epL5zIVP4]http://www.youtube.com/watch?v=A9epL5zIVP4[/video]

reklama
Witam.
Olivia z tatą oglądają Gołotę.... To i ja siedzę zamiast spać... A tak na prawdę to nie mogę spać. Dziś zmarła moja dalsza krewna, siostra mojej nieżyjącej już babci od strony mamy. Miała 78 lat, była schorowana.... Niby na to czekaliśmy, ale boli jak każda śmierć.....

Astrid kurs/szkoła moim zdaniem zawsze lepsze niż nauka domowa, do tego też niezłej samokontroli i zaparcia trzeba (;
Ja probowalam i na kursie i sama w domu i wiem jedno - więcej się nauczylam pracując między holendrami i probując za wszelką cenę rozmawiać w ich ojczystym języku. No, ale to jestem JA. Każda ma inaczej
A co do szkoly/kursu to u nas w gemente nie ma już zapisow na inburgeringkursus i trzeba zapisywac się samemu.

Iskierka kto wygral ??

Ja wczoraj wypilam dwa drinki z mezem i zasnelam...z przemeczenia. Cale szczescie dzis maz ma wolne to odpoczne sobie chociaz jeden dzien :)

Hauge gratulacje dla Tomka (;

A u nas kolejna noc w salonie bo Małej temp spadła i dopiero rano się podniosła. Aah... no ale ja sama wyniosłam się do 3.00 do łóżka a tatuś kiblował na dole.

reklama
Do góry