reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Myślałam, że na jacyś Niemcy atakują czy inny z Tupolew się rąbnął. W końcu tak daleko nie mam do lotniska . Nienawidzę burzy...za to młoda niewzruszona. Zazdroszczę jej.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
halo halo
Milka najlepszego dla Emci w półrocznice hihihih może wyprawimy im razem 18 stki heheheh
ehh a my idziemy dzisiaj wreszcie do CB... bedzie ważonko i mierzonko az ciekawa jestem heheh
Milka najlepszego dla Emci w półrocznice hihihih może wyprawimy im razem 18 stki heheheh
ehh a my idziemy dzisiaj wreszcie do CB... bedzie ważonko i mierzonko az ciekawa jestem heheh
bernadetkka
Fanka BB :)
Kasiu, gratuluje wzruszajacych chwil ! tez czekam na taie, mam nadzieje ze mnie to nie opinie...
A moja muzyka to electro house, wtedy mama swoj swiat i swoje kredki
PIORUN????????? :O:O:O:O:O:O:O:O ozesz ty... to ja bym zawalu dostala, normalnie tak sie boje
Madzia to jak wrocisz to napisz jak tam Martynka
A u nas snieg pada 5 sekund temu grzao slonce... :/
A moja muzyka to electro house, wtedy mama swoj swiat i swoje kredki
PIORUN????????? :O:O:O:O:O:O:O:O ozesz ty... to ja bym zawalu dostala, normalnie tak sie boje
Madzia to jak wrocisz to napisz jak tam Martynka
A u nas snieg pada 5 sekund temu grzao slonce... :/
MamaZuzi&Marty
Ooo Berni widzisz,kazdy czegos innego tutaj slucha,chyba juz wszystkie gatunki byly.Ciekawe czy jest jakas odwazna ktora muzyki klasyczej slucha?
Milka u Was tez juz pol roku Dopiero teraz przyuwazylam.Jak ten czas zapieprza...Najlepszego dla Was.
Madzik powodzenia w Cb.Ciekawe ile Martynka juz wazy??
Tez musze do CB zadzwonic,mam miec w lutym wizyte a jeszcze listu mi nie przyslali i niewiem kiedy i o ktorej
Jeszcze dzis sie nadzwonie do szpitala ,bo zgubilam kartke i tez niewiem kiedy wizyta u neo. oraz umowic sie u dermo.
I jeszcze do HA na receptelijn po masc dla Z. i do rehab ...skleroza nie boli,tez niepamietam kiedy przyjdzie
Kto nie ma w glowie ten za telefon placi
A moj szef juz dwa razy dzis do mnie dryndal ale narazie nie odbieram...
Usmialam sie z tego o polakach:
http://niefart.pl/?page=2
Milka u Was tez juz pol roku Dopiero teraz przyuwazylam.Jak ten czas zapieprza...Najlepszego dla Was.
Madzik powodzenia w Cb.Ciekawe ile Martynka juz wazy??
Tez musze do CB zadzwonic,mam miec w lutym wizyte a jeszcze listu mi nie przyslali i niewiem kiedy i o ktorej
Jeszcze dzis sie nadzwonie do szpitala ,bo zgubilam kartke i tez niewiem kiedy wizyta u neo. oraz umowic sie u dermo.
I jeszcze do HA na receptelijn po masc dla Z. i do rehab ...skleroza nie boli,tez niepamietam kiedy przyjdzie
Kto nie ma w glowie ten za telefon placi
A moj szef juz dwa razy dzis do mnie dryndal ale narazie nie odbieram...
Usmialam sie z tego o polakach:
http://niefart.pl/?page=2
Ostatnia edycja:
nana19
HEJ
O tak tak ja wiem ,ze przedszkole ma i minusy,no ale na szczescie duzo plusow.Cieszymy sie ze Tymcio tam chodzi.Wiem ze bedzie wiecej chorowal tylko boli mnie to ze nikt mu nie wytrze noska ,wszystkie dzieci tam lataja z zaschnietymi gilkami.No coz nie ma jak u mamy.
Co do Paktofoniki to tez podobaly mi sie klimaty z Magikiem ale no i pozniej jedna plytka ale ogolnie to nie moje muzyka,teraz kroluja piosenki dla dzieci
O tak tak ja wiem ,ze przedszkole ma i minusy,no ale na szczescie duzo plusow.Cieszymy sie ze Tymcio tam chodzi.Wiem ze bedzie wiecej chorowal tylko boli mnie to ze nikt mu nie wytrze noska ,wszystkie dzieci tam lataja z zaschnietymi gilkami.No coz nie ma jak u mamy.
Co do Paktofoniki to tez podobaly mi sie klimaty z Magikiem ale no i pozniej jedna plytka ale ogolnie to nie moje muzyka,teraz kroluja piosenki dla dzieci
MamaZuzi&Marty
Nana jak ZM do zlobka chodzily to tez wszystkie dzieciaki dookola ugilane biegaly.Raz to niewidzialam czy sie smiac czy plakac.Wychodzilam juz z nimi do domu a jeden maluch chcial dac buzi w policzek Marcie na pozegnanie a ze akurat mial mnostwo gultkow pod nosem to jak calowal Marte to to wszystko wsmarowal jej w polika A jak Tymkowi idzie samodzielne wycieranie noska?Nie mowie tu o wielkich dmuchaniu ale delikatne wytarcie w husteczke jak mu cos pocieknie.Jak juz ucze ZM wycierac nos,biora pieluche tetrowa i robia pfff pfff tak smiesznie to wyglada ale naucza sie.Nie raz jak widza,ze ide z pielucha im wytrzec to robia samo pfff i spieprzaja jak najdalej Albo one biora pieluche ,robia pfff i przykladaja mi do nosa zebym ja dmuchala Moje swirki:-)
Aaa rehab byla dzis Jakie bylo moje zdziwienie jak stanela w drzwiach ZM maja drzemke i nie budzialam bo bylyby marudne i nic nie cwiczyly .Nastepna wizyta za miesiac.JUZ ZAPISALAM !!!
Aaa rehab byla dzis Jakie bylo moje zdziwienie jak stanela w drzwiach ZM maja drzemke i nie budzialam bo bylyby marudne i nic nie cwiczyly .Nastepna wizyta za miesiac.JUZ ZAPISALAM !!!
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
my już spwrotem , wszystko ok tylko troche uszko czerwone..
waży 8830 i mierzy 70 cm hihihi w sumie w 2 miesiace 1,5 kg to nie tak duzo... chyba hehehehe
waży 8830 i mierzy 70 cm hihihi w sumie w 2 miesiace 1,5 kg to nie tak duzo... chyba hehehehe
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
my już spwrotem , wszystko ok tylko troche uszko czerwone..
Ale słusznych rozmiarów kobitka . Moja w wieku 6mc miała 7610g i 67 cm...zakładam, że teraz waży gdzieś mniej więcej, co Marti . Takiego mam szczypiorka hihi.
Niech Marti rośnie zdrowo... aż się stęskniłam za jej śmiechem :-).
reklama
Podziel się: