reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Noooooo Astrid slyszalam tego pioruna:szok: Myslam, ze jakas bomba walnela:szok:
Emka tez nic hehe tylko moj piesek sie wystraszyl i szczekal:-D
A no wlasnie dzisiaj polrocznica szok normalnie jak ten czas leci:happy2:

reklama
Myślałam, że na jacyś Niemcy atakują :szok::-D:-D:-D czy inny z Tupolew się rąbnął. W końcu tak daleko nie mam do lotniska :baffled:. Nienawidzę burzy...za to młoda niewzruszona. Zazdroszczę jej.

halo halo

Milka najlepszego dla Emci w półrocznice hihihih może wyprawimy im razem 18 stki heheheh

ehh a my idziemy dzisiaj wreszcie do CB... bedzie ważonko i mierzonko :) az ciekawa jestem heheh

Kasiu, gratuluje wzruszajacych chwil ! :) tez czekam na taie, mam nadzieje ze mnie to nie opinie... :(
A moja muzyka to electro house, wtedy mama swoj swiat i swoje kredki :p

PIORUN????????? :O:O:O:O:O:O:O:O ozesz ty... to ja bym zawalu dostala, normalnie tak sie boje :)

Madzia to jak wrocisz to napisz jak tam Martynka :)

A u nas snieg pada :D 5 sekund temu grzao slonce... :/

Ooo Berni widzisz,kazdy czegos innego tutaj slucha,chyba juz wszystkie gatunki byly.Ciekawe czy jest jakas odwazna ktora muzyki klasyczej slucha? :-D
Milka u Was tez juz pol roku :szok: Dopiero teraz przyuwazylam.Jak ten czas zapieprza...Najlepszego dla Was.
Madzik powodzenia w Cb.Ciekawe ile Martynka juz wazy??
Tez musze do CB zadzwonic,mam miec w lutym wizyte a jeszcze listu mi nie przyslali i niewiem kiedy i o ktorej:confused:
Jeszcze dzis sie nadzwonie do szpitala ,bo zgubilam kartke i tez niewiem kiedy wizyta u neo. oraz umowic sie u dermo.
I jeszcze do HA na receptelijn po masc dla Z. i do rehab ...skleroza nie boli,tez niepamietam kiedy przyjdzie:baffled:
Kto nie ma w glowie ten za telefon placi :-D

A moj szef juz dwa razy dzis do mnie dryndal ale narazie nie odbieram...
Usmialam sie z tego o polakach:
http://niefart.pl/?page=2

Ostatnia edycja:
HEJ
O tak tak ja wiem ,ze przedszkole ma i minusy,no ale na szczescie duzo plusow.Cieszymy sie ze Tymcio tam chodzi.Wiem ze bedzie wiecej chorowal tylko boli mnie to ze nikt mu nie wytrze noska ,wszystkie dzieci tam lataja z zaschnietymi gilkami.No coz nie ma jak u mamy.
Co do Paktofoniki to tez podobaly mi sie klimaty z Magikiem ale no i pozniej jedna plytka ale ogolnie to nie moje muzyka,teraz kroluja piosenki dla dzieci:-D

Nana jak ZM do zlobka chodzily to tez wszystkie dzieciaki dookola ugilane biegaly.Raz to niewidzialam czy sie smiac czy plakac.Wychodzilam juz z nimi do domu a jeden maluch chcial dac buzi w policzek Marcie na pozegnanie a ze akurat mial mnostwo gultkow pod nosem to jak calowal Marte to to wszystko wsmarowal jej w polika :-D:-D:-DA jak Tymkowi idzie samodzielne wycieranie noska?Nie mowie tu o wielkich dmuchaniu ale delikatne wytarcie w husteczke jak mu cos pocieknie.Jak juz ucze ZM wycierac nos,biora pieluche tetrowa i robia pfff pfff tak smiesznie to wyglada ale naucza sie.Nie raz jak widza,ze ide z pielucha im wytrzec to robia samo pfff i spieprzaja jak najdalej:-D Albo one biora pieluche ,robia pfff i przykladaja mi do nosa zebym ja dmuchala:-D Moje swirki:-)

Aaa rehab byla dzis :errr: Jakie bylo moje zdziwienie jak stanela w drzwiach :szok: ZM maja drzemke i nie budzialam bo bylyby marudne i nic nie cwiczyly .Nastepna wizyta za miesiac:-D.JUZ ZAPISALAM !!!:-D

my już spwrotem , wszystko ok tylko troche uszko czerwone..

waży 8830 i mierzy 70 cm :) hihihi w sumie w 2 miesiace 1,5 kg to nie tak duzo... chyba hehehehe

my już spwrotem , wszystko ok tylko troche uszko czerwone..

waży 8830 i mierzy 70 cm :) hihihi w sumie w 2 miesiace 1,5 kg to nie tak duzo... chyba hehehehe

Ale słusznych rozmiarów kobitka :tak:. Moja w wieku 6mc miała 7610g i 67 cm...zakładam, że teraz waży gdzieś mniej więcej, co Marti :-D. Takiego mam szczypiorka hihi.
Niech Marti rośnie zdrowo... aż się stęskniłam za jej śmiechem :-).

reklama
Madziula duza dziewczynka, ale chyba mojej to nie przebije:-D Okaze sie w poniedzialek:tak:
A tu prosze dla e-ciotek moja Emka:

Załączniki

• 842938_444504812283969_1206367071_o.jpg
    842938_444504812283969_1206367071_o.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 36
Do góry