reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

MamoZ&M sto lat bez zadnych trosk dla ksiezniczek:-) :*
Robale jak tam po weekendzie:-D wybyczona za mnie??????? to mow teraz jakie to uczucie, hihihi
ewelina to zapraszam na kawke:sorry:
bernadetko nie stresuj sie 21 grudnia, bo ja dzisiaj DDTVN ogladalam, i tam sie laseczka wypowiadala, ze sami majowie nie wiedza o co chodzi z tym koncem swiata :-D poprostu to nakrecanie ludzi. jest popyt - jest podaz, kto wie czy niektorzy nawet oszczednosci calego zycia nie przetracili na jakies farmazony, ktorych w ogole by nie potrzebowali gdyby tego konca swiata nie bylo:-D Niektorzy trzepia na tym kasiore, ja sama nawet bylam w kinie na filmie 2012:sorry: wiec tak wlasnie wyglada nabijanie kasy z niczego ;-) no moze nie z niczego, a z ludzkiej ciekawosci, glupoty, strachu i nie wiem czego jeszcze :-D ja tam sie nie przejmuje, bedzie co ma byc. bedzie koniec swiata to bedzie, a jak nie to nie. i zaden tam nostradamus, majowie czy inni ludzie tego nie wiedza, bo o takich rzeczach wie tylko Bog :happy: to takie moje zdanie :happy:

ktos pytal o obrusy ale juz nie pamietam kto :-( nie chce mi sie wracac stron do tylu i tego szukac, ale obrusy sa w ikei

Ostatnia edycja:
reklama
Bry!
Weekend weekend i po :-p
U nas choinka jest...ale od dwoch dni nie ubrana stoi:-D Niema chetnych:-D
Dzisiaj chyba sie zabiore. Jakos nie mam nastroju swiatecznego:no: Moze sie to zmieni jak porozwieszam te wszystkie zabwki i lampki to sie zmieni.

Dzisiaj dostalam pierwsza @. Boli brzuch ale da sie wytrzymac. Juz od kilku dni krecilo mi sie w glowie i pobolewalo i dzisiaj prosze.
Ten koniec swiata...dajcie spokoj. Co nam do tego jak i tak zginiemy:-D To czym tu sie przejmowac:-D
Podobno ma nas zalac to ja pierwsza pojde pod wode bo mieszkam nad samym portem:-D

Jutro cb, zobaczymy ile nasz klopsik wazy.
Dziewczyny ktora pije wino? Ja zwykle nie ale mam ochote na jakies slodkie czerwone i kompletnie niewiem jak takie znalezc. Jak to sie tu nazywa? A moze ktoras poleci dobre?

MamoZ&M caluski dla blizniaczek

Ostatnia edycja:
Hej :)

Milka wspolczuje @ :(

Ty przynajmniej przed koncem swiata zwazysz swoja kruszynke :D a ja nue zdaze bo mam na 3 stycznia :D

Ja uwielbiam " Porto Red " ma 19 % ale jest pyszne no i "Canei" tez jest dobre ale bardziej jak szampan mi sie kojarzy...

Robale to bedziecie mieli wesola pordoz ze zwierzakami :D

Hague madrze piszesz ale moja glowa to fabryka wyobrazni :D ja potrafie czasem takie rzeczy sobie wyobrazic ze glowa mala :D

Kasiu sto latek dla Zuzi i Marty :*

Berni my zawsze z psiakami jeździliśmy, czasami musiałam je zostawić ale to były tylko 2 takie sytuacje. Zmiana samochodu była w zeszłym roku jak Figa do nas dołączyła. A ogólnie dostają tabletki na uspokojenie i siedzą grzecznie.

Mamo zapomniałam napisać. Wszystkiego najlepszego dla dziewczynek

Milka współczuję @, ja jeszcze na nią czekam, mam nadzieję że chociaż w piątek nie dostaną

Karola dziękuję :-), korzystajcie póki możecie z tego lenistwa

hague aaaaaa jak ja się wybyczyłam całą niedzielę latałam po domu w gaciach i praktycznie przeleżałam w łóżku

Ostatnia edycja:
Jestem i ja!
Mialam super weekendzik i dzis z rana o 8 maz nas obudzil i zaciagnal do miasta na zakupy. 21-go idzie ostatni dzien do pracy, ostatni w tym roku znaczy sie :-) Adam pospal jak mops i w drodze i w miescie, ale on nienawidzi zamknietych przestrzeni , sklepow itd i wtedy marudzi. Najlepiej mu na dworze jednak.

Z tym 21-szym to mi wiadomo tyle, ze sie konczy kalendarz majow, ale Majowie nie sugerowali ze to koniec swiata. Niestety co z tym kalendarzem to sie nikt nie dowie bo Majowie dawno zostali wymordowani a ich potomkowie wiedza tyle co my. Ja osobiscie ide na afterparty po koncu swiata :-D

Nie wiem czy pamieta ktos didor, ktora tu czasem pisala? 12.12.2012 urodzila pieknego synka, ach och jaki on sliczny, cukiereczek. Moze jeszcze tu kiedys wpadnie to sie pochwali... Swoja droga jego date urodzenia nie sposob zapomniec.

Kasiu ale ten czas leci! Specjalne zyczenia dla naszych jedynych blizniaczek :*

Double the trouble, double the fun, Marta & Zuza are turining ONE!

A01ES002.jpg

Teraz wielkie odliczanie do 21 i przerwa swiateczna! U nas juz od 2 tyg strzelaja fajerwerki :wściekła/y: nie wiem czy moj Adam przespi sylwestra, ciekawa jestem.

Ayni jesli masz z nia kontakt to pogratuluj jej! :D super data :D

Ja tez sie boje co to bedzie w sylwesrta... czy moj maly sie nie wystraszy, w tamtym roku to od samego rana strzelali, sama czasem sie wystraszylam, a takie male dziecko to niewiem jak to przezyje... :/

Robale moja znajoma tez daje te tabletki na uspokojenie dla psiaków :D takie spokojne potem :D

Karola korzystaj poki mozesz:)

Ayni ja też idę 21.12 ostatni raz w tym roku do pracy:-D
A data urodzenia super :-D
Robale my też zawsze z psem jeździmy, tylko nasza ciutkę większa jest i cały bagażnik zajmuje:-D

A ja dzisiaj u położnej byłam... podobno mam super żelazo, powiedziała mi że żadko taki wynik widzi ;) Anyway mała ułożona jest w poprzek, tak jak myślałam bo wczoraj jak chciałam spać to wypychała mi nogi w bok :-D
Przytyłam tylko 1kg co mnie zdziwiło bo w tym miesiącu nie żałowałam sobie słodyczy. Na wizażu zostałam nazwana anorektyczką ciążową, bo jak to można tylko 5 kg przytyć do 7 mca...
Cóż... miło wiedzieć (;

Mamo Z&M niech Twoje Skarby duże rosną!
Agss nie wszystko jeszcze stracone, dwa miesiące zostały i często najwięcej kilo przybywa. Ja też do 7ego miesiąca przytyłam ok. 5kg a potem doszło drugie tyle. Na szczęście dużej różnicy mi to nie robiło bo lepiej ważyć 58kg niż tak jak teraz 45 jak nie mniej i nie móc przytyć :/
Co do dat to w tym roku została jeszcze jedna 20.12.2012 więc rozpakowywać się kto chce i może :D

reklama
Ej a tu umarł kto czy robicie jakieś przygotowania do końca świata? :D

Agss pogratulować wyników trzeba! Moje były tylko 'w porządku' no no już coraz bliżej. Znalezliscie jakieś gniazdko?

Ja już mam wolne. Faceci odeslani do pracy i do spania.

Justyna co u was? Gdzie zgubilas suwaczki?

Berniaku przekażę. ;)

Do góry