reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
BERNADETKA rzeczywiscie chwile grozy przezylas wspolczuje i zycze zdrowka dla Alusia.
MADZIULa masakra z tymi zebami ja teraz mam w Polsce takiego dentyste-chirurga ze hoohoo ostatnio robil mi zab kanalowo pod mikroskopem bez znieculenia i prawie nic nie bolalo. W zasadzieto poprawial po kolezance po fachu ktora tak zbabrala ze mialam tam jakis babel z ropa-fuj. No ale ladnie tez kasuje-zaplacilam 1050zl.za jednego zeba:szok:

Madziula, Tomek tez zawsze mial jeden policzek wysypany, a drugi normalny, u niego to skaza. wprowadz diete eliminacyjna i zobacz co ja uczula. moze to byc doslownie wszystko..

Cześć,cześć
Ja wpadam tak na szybko.
Madziulka biedna Ty współczuję akcji z zębem...ałłł ja nie ciepie dentysty.
Zęby mam straszne i nawet nic już z nimi nie robię.Jak odłożę kasę to wypieprzę wszystko i wstawię impalanty dla świętego spokoju!
Bernadetka ale miałaś przeżycia :szok: współczuję! Wiem co to jest taka bezradność kiedy niewiadomo co zrobić,jak dziecku pomóc...

Ja wczoraj miałam dzień frustracji,dziewczyny są bardzo ruchliwe ale tylko w poziomie.Nie siedzą i nie podnoszą się.Niby to nic takiego a jednak czasem dopada z tego powodu deprecha.W swoim czasie do wszystkiego dojdą pomału same...Najbardziej mnie wkurza jak szwagierka chwali się że jej córka młodsza od moich o miesiąc ,już od 6 m-ca sama siedzi ,teraz już podnosi się do stania i jak się ją postawi to chwilę sama stoi.Wiem,wiem dzieci się nie porównuje ale moja teściowa i szwagierka nie wiedzą co to pojęcie 'wiek korygowany' a ja nie mam już siły im tłumaczyć. Jak jeszcze raz usłyszę ' one już 9 m-cy mają i jeszcze nie siedzą ' to pozabijam :wściekła/y:

doris, nie ja napisalam ze mial, tylko ze u niego to skaza. ciagle ja ma, tyle ze dostajemy mleko pepti. i tak, masz racje, z tego sie wyrasta. ja jak bylam malutka to tez mialam i przeszlo samo..

doris o ja cież pierdziele... kupe kasy hehehe

TheHague narazie porzuciłam cały nabiał , czekolade i jajka.... widze że powolutku cos sie rusza..... za niedługo mam zamiar kupić mlek modyfikowane, to znaczy ze lepiej kupić odrazu HA? czy najpierw spróbować normalne...

Mamo Z&M implanty to wcale nie tak kolorowo jak sie wydaje... mnie dentystka zawsze powtarza zeby ratować zeby jak tylko sie da bo potem trzeba wlasnie implanty a to potem obciera gdzies cos to juz nie to samo co swój ząb... dlatego nie chciałabym wyrywac ale jesli te zabiegi nie pomogą i zapalenie bedzie sie odnawiać to obawiam sie ze czeka mnie wyrywanie... na szczescie to dwie szóstki wiec tragedii nie bedzie :(:(

MAMO Z&M wiem co czujesz ,mnie tez ciezko bylo i czasem nawet jest jak ktos mi mowi ze o moj to to umie czy to ,a mi sie nie chce tlumaczyc ,ze ja sie ciesze ze moje dzicko zyje to wszystko ja i maz mamy w sercu i jestesm bardzo dumni z Tymusia.Zobaczysz i twoje dziwczynki stana na nogi to dopiero bedziesz miala mlyn :-D

nana19 bo ludziom którzy przezyli tragedie lub cos złego ich spotkało zmieniają sie zyciowe priorytety ... inni tego nie rozumieja.... trzeba machnać ręką i sie nie przejmować :)

reklama
doris no fakt tani dentysta to nie jest
madziula ja mialam dwa hirurgicznie usuwane, po jednym nic; a po drugim spuchlam jak balon:-) i jeszcze do tego doszla wizyta na policji, gdzie dziwnie sie na mnie patrzono:confused:

nana,mamozm
trzeba sie cieszyc ze dzieciaczki sa z nami, ze sie usmiechaja i patrza na nas z miloscia. na wszystko przyjdzie pora:tak:.

berni jak maluszek?? przeszlo mu choc troszke???

Do góry