reklama
MamaZuzi&Marty
Fanka BB :)
Cześć mamuśki!!!
Ewelina Ty się nie przejmuj,bo ja też cały weekend narzekałam tu na mojego starego.Nie dość że w tygodniu późno wraca,że zdąrzy tylko dziewczynkom dobranoc powiedziec to jeszcze w piątek wieczorem zmyli się ze szwagrem na cały weekend na ryby!!! A my same w domciu byłyśmy...Małym to nie przeszkadza bo wystarczy,że go zobaczą i cieszą się jak głupie...
Pogoda wrrrr i jeszcze łeb zaczyna mnie boleć
Ewelina Ty się nie przejmuj,bo ja też cały weekend narzekałam tu na mojego starego.Nie dość że w tygodniu późno wraca,że zdąrzy tylko dziewczynkom dobranoc powiedziec to jeszcze w piątek wieczorem zmyli się ze szwagrem na cały weekend na ryby!!! A my same w domciu byłyśmy...Małym to nie przeszkadza bo wystarczy,że go zobaczą i cieszą się jak głupie...
Pogoda wrrrr i jeszcze łeb zaczyna mnie boleć
bernadetkka
Nana bede na kontroli to zapytam co robic chociaz narazie po tym Forte nie ulewa...
Ewelina mi kazali juz odstawic wit.K a D podaje normalnie bo pisze ze do czwartego roku zycia
Ayni powoli sie przyzwyczajaja ze maluszek nie zawsze bedzie spal hehe
mi nic nie przyszlo, zaden list...
Moj dzisiaj aniolek jest wyjatkowo grzeczny, wczoraj 1,5h prowadzil dyskusje do sufitu haha cos tam se gaworzy juz coraz czesciej
Pogoda jest straszna, wieje ze malo lba nie urwie...;/
Ja mam dzisiaj lenia nie mam ochoty nic robic...
Ewelina mi kazali juz odstawic wit.K a D podaje normalnie bo pisze ze do czwartego roku zycia
Ayni powoli sie przyzwyczajaja ze maluszek nie zawsze bedzie spal hehe
mi nic nie przyszlo, zaden list...
Moj dzisiaj aniolek jest wyjatkowo grzeczny, wczoraj 1,5h prowadzil dyskusje do sufitu haha cos tam se gaworzy juz coraz czesciej
Pogoda jest straszna, wieje ze malo lba nie urwie...;/
Ja mam dzisiaj lenia nie mam ochoty nic robic...
Agss
cześć dziewczyny...
ja miałam koszmarny weekend... głowa znowu bolała tak że nie mogłam nic zrobić...
dzisiaj nic mi się nie chce... zamiast pracować czytam fora (; dobrze że szef nie chce tego widzieć(;
a w środę do poloznej... ciekawa jestem co powie
ja miałam koszmarny weekend... głowa znowu bolała tak że nie mogłam nic zrobić...
dzisiaj nic mi się nie chce... zamiast pracować czytam fora (; dobrze że szef nie chce tego widzieć(;
a w środę do poloznej... ciekawa jestem co powie
MamaZuzi&Marty
Bernadetko ja zbyt mądra to może nie jestem ale moja Zuzia też ulewała,ani Nutriton nie pomógł ani żaden lekarz ,doradzili poprostu przeczekać aż układ pokarmowy dojrzeje...a jeśli chodzi o to mleko Forte to Ci powiem ,że moje po jednym dniu picia go tak się rozwrzeszczały...masaka...OD RAZU musiałam przestać im go dawać!One piły zawsze Friso Extra to coś jak Nutrilon Forte tylko że trochę słabsze i raz w sklepie nie było Friso to wzięłam to Forte...mówię Ci horror był.Po tym wzięłam obydwa pudełka i przejrzałam skład mleka,głupia ja wcześniej tego nie zrobiłam...kurcze nie chcę Cię teraz skłamać ale Forte ma chyba w składzie więcej białka czego one nie mogły już strawić takiej dużej ilości i dlatego bolały je brzuszki.Może Twój maluch ma zapotrzebowanie na więcej białka i dlatego teraz nie ulewa...niewiem czy to o to chodzi...jakoś tak mi sie skojarzyło...
nana19
Tak dokladnie Forte ma wiecej bialka .My tez dalismy Tymkowi forte no i byla masakra bo on ma skaze bialkowa a tam jeszcze dodatkowo bialko ...Tak ok mozna wziasc na przetszymanie ale ja nie chciala bym chodzic ze zgaga 6 m np.Mojemu Tymkowi by to np nie przeszlo bo ulewal nie tylko ze wzgledu na niedojzalosc ukladu pokarmowego ale z powodu alergii.
MamaZuzi&Marty
Ja dawałam Extra bo Zuzia była głodomorem ( dalej jest!) i nigdy się nie najadała a te mleka Forte czy Extra są bardziej ciężko strawne i maluch tak szybko nie był głodny. Może Bernadetkowy bobas lekkostrawne mleko ulewał a te ciężko strawne mu przypasowało...
A z tą zgagą Nana to masz rację,gdzie się tyle męczyć
I jeszcze jedno u nas raz jak się Zuzi cofnęło mleko to musieliśmy pędzić do szpitala bo straciła przytomość tak się zakrztusiła...:-(
A z tą zgagą Nana to masz rację,gdzie się tyle męczyć
I jeszcze jedno u nas raz jak się Zuzi cofnęło mleko to musieliśmy pędzić do szpitala bo straciła przytomość tak się zakrztusiła...:-(
reklama
mamozm boze nie strasz kobieto, dobrze ze sie nic powazniego nie stalo.
Moja tez ulewa, ale to raczej sporadycznie, czasami mleczko w gardziolku stanie, zakrztusic sie tez potrafi pozadnie. Az te dzieciaki.
Dzieki za odp co do witaminek.
A mam jeszcze jedno pytanko ile ml wasze dzieci jedza????
Moja zjada 150ml, czasami 100ml a czasami 80ml. Ogolnie 6 razy dziennie, o 5,8,11,14,17,21.
Moja tez ulewa, ale to raczej sporadycznie, czasami mleczko w gardziolku stanie, zakrztusic sie tez potrafi pozadnie. Az te dzieciaki.
Dzieki za odp co do witaminek.
A mam jeszcze jedno pytanko ile ml wasze dzieci jedza????
Moja zjada 150ml, czasami 100ml a czasami 80ml. Ogolnie 6 razy dziennie, o 5,8,11,14,17,21.
Podziel się: