Madziula85
Rodzina w komplecie :)
mnie w ogole głowa nie bolala a zwykle mam migreny wiec mi ciaza słuzyla pod tym wzgledem he
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja w nocy nie jem. W ciąży mi sie zdarzyło raz czy dwa, ale ani przed ciążą ani po niej nie mam zwyczaju podjadania w nocy. A co do ćwiczeń to... za aleniwa jestem na nieIskierko,Madziula ja tez nic nie jem,ja wszystko pooozeram wrecz apetyt mam ogromny i jestem prawie caly czas glodna. Kilogram z ciazy zostal jeden i obeszlo sie bez cwiczen i dobrze bo wstyd sie przyznac,ale nie znosze a jesc potrafie jeszcze w nocy
A nam za dwa dni stuknie 16 rocznica ślubua nam 2 dni temu minela 6 rocznica slubu, ale to leci
Madziula, że się tam WŚCIBSKO zapytam - co ty tyle robisz, że ciągle jesteś w biegu? Przecież chyba codziennie nie robisz generalnych porządków???ja to mało jem głownie dlatego ze ciagle coś robie.... i jestem w biegu
A to narzeczony policjant?Lubie moja tesciowa, ale od kiedy codziennie jest u mnie, to mam jej dosc. Dobrze, ze do dziecka mi sie nie wtraca, bo chyba bym ja udusila, a narzeczony musial by mnie za to przymknac
Ayni, a może to już?????dziewczyny nie wiem czy to normalne czy ja po prostu schodze z tego świata ale czuje się jak ostatnia ofiara losu. Plecy mnie bolą że mam wrażenie że ból przechodzi przez rdzeń kregowy. Brzuch mam napięty że aż płuca bolą.
jak tylko się skończy mój serial to lecę pod prysznic bo to zawsze pomaga. zazdroszczę temu kto nie miał tych straszakow :-( :-/