reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Milka ostatnio było dobre, więc to chyba nie od tego...
Madziula ja też właśnie migreny miewam, przed ciążą nie miałam często, teraz codziennie mnie głowa boli, na szczęście jeszcze nie doszło do maksimum no ale do tego zmierza :|

witam sie.
kolejny dzien minal pod znakiem kraamowych wizytacji:cool: juz mam dosyc tego, a przy okazji jeszcze tesciowa mi sie tu pikuje i po domu biega wszystko robi, bo narzeczony w pracy i ona sie wielce przejela... Lubie moja tesciowa, ale od kiedy codziennie jest u mnie, to mam jej dosc. Dobrze, ze do dziecka mi sie nie wtraca, bo chyba bym ja udusila, a narzeczony musial by mnie za to przymknac :-D

Moja krolewna najslodsza jest chyba jakims aniolkiem, byle by sie jej to nie zmienilo, bo spi w nocy jak suselek, ani razu sie na karmienie nie budzi, a w dzien tez nie sprawia zadnych problemow:tak:
U mnie juz po porodzie ani sladu, jestem lzejsza o 2 kg od wagi sprzed ciazy :-) Za niedlugo moje ciuchy beda ze mnie leciec..:szok: Ale to dobrze, bo lubie buszowac po sklepach i wyszukiwac nowe ciuchy, wiec ciesze sie z tego zmiezmiernie :) a stare pewnie wrzuce na marktplaats bo szkoda bedzie ich wyrzucic...

Milka a moze poszukaj na marktplaats jakichs ubranek? Mysle, ze tam napewno nie beda takie drogie.
Agss mnie tez glowa bolala momentami tak ze nie wiedzialam gdzie jestem, w cholere dziwne uczucie :eek:

A ja dziś się modlę o przespaną noc...
Ostatnie dwie to jakaś tragedia,prawie nic nie spałam a jeszcze w dzień robić trzeba to zamulam jak ostatni ćwok:-(
Dziewczynkom coś jest,niewiem co...zęby może...to u Marty a Zuzia...w brzuszku tak ją skęcało...tak wczoraj płakałam razem z nią i nie potrafiliśmy jej pomóc... a stary się darł na mnie żeby dzwonić do lekarza:wściekła/y: Po pół godziny nie płaczu ale WRZASKU i wykręcania się na wszystkie stony ,po masażach i kropelkach uspokoiła się ,kolejne pół i zasnęła na moim brzuchu.Ledwo oczy zmrużyłam drugiej włączyła się syrena...

Także bez urazy,Alexjo ale bardzo Cię proszę ,nie przechwalaj się tak ,bo Ci którzy mają gorzej zazdroszczą :zawstydzona/y:

...aaa... wyczytałam ,że objawy które ma Zuzia to może być szkarlatyna:szok: aż mnie zatkało... oby to było tylko zwykłe uczulenie i gorączka ząbkowa ...dzięki bogu jutro Cb ,już siedzę jak na szpilach,chyba nie doczekam się jutra...

Ostatnia edycja:
dziewczyny nie wiem czy to normalne czy ja po prostu schodze z tego świata ale czuje się jak ostatnia ofiara losu. Plecy mnie bolą że mam wrażenie że ból przechodzi przez rdzeń kregowy. Brzuch mam napięty że aż płuca bolą.

jak tylko się skończy mój serial to lecę pod prysznic bo to zawsze pomaga. zazdroszczę temu kto nie miał tych straszakow :-( :-/

Iskierko,Madziula ja tez nic nie jem,ja wszystko pooozeram wrecz;) apetyt mam ogromny i jestem prawie caly czas glodna. Kilogram z ciazy zostal jeden i obeszlo sie bez cwiczen i dobrze bo wstyd sie przyznac,ale nie znosze;) a jesc potrafie jeszcze w nocy;)
No ja w nocy nie jem. W ciąży mi sie zdarzyło raz czy dwa, ale ani przed ciążą ani po niej nie mam zwyczaju podjadania w nocy. A co do ćwiczeń to... za aleniwa jestem na nie:-D
a nam 2 dni temu minela 6 rocznica slubu, ale to leci ;)
A nam za dwa dni stuknie 16 rocznica ślubu:-D:-D:-D
Sencilla - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS!!!!!!!!!!
ja to mało jem głownie dlatego ze ciagle coś robie.... i jestem w biegu
Madziula, że się tam WŚCIBSKO zapytam - co ty tyle robisz, że ciągle jesteś w biegu? Przecież chyba codziennie nie robisz generalnych porządków???
Lubie moja tesciowa, ale od kiedy codziennie jest u mnie, to mam jej dosc. Dobrze, ze do dziecka mi sie nie wtraca, bo chyba bym ja udusila, a narzeczony musial by mnie za to przymknac :-D
A to narzeczony policjant?
dziewczyny nie wiem czy to normalne czy ja po prostu schodze z tego świata ale czuje się jak ostatnia ofiara losu. Plecy mnie bolą że mam wrażenie że ból przechodzi przez rdzeń kregowy. Brzuch mam napięty że aż płuca bolą.

jak tylko się skończy mój serial to lecę pod prysznic bo to zawsze pomaga. zazdroszczę temu kto nie miał tych straszakow :-( :-/
Ayni, a może to już?????

Mamo Zuzy & Marty bardzo wspolczuje ,ja takie akcje pzrechodzilam z synkiem nieraz do lekarza chcaialm leciec no u nas to byly kolki z powodu skazy bialkowej.Co to moze byc u was ?Zycze wam spokojnej nocy i zdrowka dla dziewczynek:-)
Ayni moze to bole z kregoslupa cie biora ja na poczatku takie mialam na szcescie zostaly tylko te z brzucha bo ponoc te odczuwalne w kregoslupie sa duzo gorsze.Moja mama takie przy mnie miala to mowila ze boalalo jak ...nie bede ci dalej opisywac he he.Zycze ci by to juz i by nie bolalo bardzo:-)

Nana,dziękuję kochana ale chyba życzenia i moje modlity gó**o dają,bo jeszcze nie zdąrzyłam się położyć a już jeden 'cyrk' za mną:-(
Niewiem co to może być,ile bym dała żeby mała mogła mi powiedzieć co jej dolega...ja podejrzewam uczelenie na gluten,chociaż je kaszkę glutenową już trochę i nie było jej nic a ostatnio zwiększyłam dawkę i pomyślałam czy czasem nie za dużo tego ...nie będę już wymyślać,bo zeświruję,poczekam co powiedzą jutro w CB.

Ayni zaczyna się?? to już?? czekamy na wieści!!

reklama
MamaZuzi&Marty przepraszam:-( juz nie bede :tak: mam nadzieje, ze dziewczynki wyzdrowieja! jak najszybciej!

Iskierka, tak policjant, a czemu pytasz?

Ayni bole w krzyzu to na porod!

Do góry