reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Astrid ano mi by pasowal taki uklad, a czemu nie :D Tylko czemus ty nie mieszkala w Rotto, kiedy ja tam mieszkalam :D ach , no szkoda, ze daleko... Coz poczac, wirtualny swiat nam zostal :)

ja wlasnie wklepuje karnemelk platkiem kosmetycznym w twarz i pomimo czasowego chlodu, czuje po sekundzie, ze plone
:angry:

MGD jasne! juz wysylam Ci na prv

ach no niestety sama zostałam na nocnej zmianie ;D mam okno otwarte na oscierz i jeszcze zasłonę odslonilam ale powietrze i tak stoi w miejscu. czasem się zastanawiam czy napewno jestem w holandii bo nie pamietam kiedy tu były takie upały żebym się spaliła ;D

fajnie tak do siebie samej pogadać, nie? ;D idę Już spać w ogóle spania nie mam coś ostatnio. przekazuje pałeczkę porannej zmianie może się znajdą jakieś ptaszki ranne

witam

My dzisiejsza nocke mozemy zaliczyc do udanych:tak: mala sie obudzila sama o 4 i o 7 ;10 i pojadla dosc dobrze :tak: no zobaczymy dzis na wadze...
wczoraj uruchomilam laktator ,ale sie umachalam :-D a tam moze z 10 byla

Ayni no tak w nocy dziewczyny spia ,ale moze sie pojawi jakas nowa ciezaroweczka co spac nie moze:happy2:

Iskierka no mala po nie puszcza baki:-Dale kupke ma ciezko zrobic bo to ta ciemno jeszcze jest:tak:

I moka nocka nie najgorsza. Kausar budzila sie co 2 godz,jadla i bez protestu wracala spac. Teraz lezy w lozeczku od godziny i gada do swojego tygryska :d

Dziewuchy, o ktorej ruszacie na spacery w taka pogode??

reklama
Ayni, aż normalnie bym się nad Twoje morze przeniosła :-D. Nie musiałabyś pościć nic a nic... tylko ja bym musiała chyba potem na jakąś dietę przejść.

Dzisiaj z Mają jesteśmy golaski. Maja w pieluszce a ja w bikini po domu zapierniczam.

Byłyśmy u położnej na kontroli. Phi.... ja dziękuję za coś takiego. 3 pytania i duuuuh.

Do góry