reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Mikimauro ja przez 8 tygodni na Dukanie schudłam 9 kilo wiec działa na 100% no i głodna nie chodziłam :) wiec super
maran-atha= no to super, ja to musze tylko obserwować swój organizm, najbardziej boje sie o nerki, jak sie będzie coś działo to wiadomo zrezygnuje, ale narazie puki co [ dopiero zaczełam ] jest ok. Jak sie czujesz ???

reklama
cześć dziewczynki
próbuję nadrabiać ale marnie mi idzie:sorry:
u nas dzisiaj imprezka urodzinowa była:tak:

Ja to czytam ale jakoś nie mam weny do pisania .Dobija mnie zimowo-jesienna pogoda. Nie mogę doczekać się ciepełka ,bo wtedy t mogę dopiero działać.

jolek nie jesteś sama mnie też to dołuje:sorry:

miki Dukana męczysz kurczę mi też by się przydało coś zrzucić...w końcu wakacje idą:tak:

...ja dzisiaj w mega bojowym nastroju [ pierwszy dzień dukania] ...oj będzie sie działo, :tak:boje sie ze nie dam rady, ale musze coś ztym swojim balastem zrobic :dry:
wiosna idzie, trzeba sie ludziskom pokazac:zawstydzona/y:
?[/COLOR][/FONT]
Może przyłączysz się ? https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...-sie-mamy-na-diecie-dukana-i-nie-tylko-47548/

....Dla mnie to nie pojęte jest, ale skoro tysiacom kobiet pomogło, to chyba działa:eek::-)

Działa , działa . Spójrz na mój suwaczek. ;-)

justa=:szok::szok::szok::szok:az mnie zatkało, no rewelacja , moje gratki, ty lasencjo, ale mnie zmotywowałaś:tak::tak::tak::tak::tak::-D;-):-)
ojej na BB mamy dukanówki, musze dziewczynom z Irlandi powiedzieć, bo my tam sobie wąteczek mamy malutki i sie wspieramy [ ja jestem nowa]
:-);-)

Wczoraj wypatrzyłam u Mili dwie piątki :) Ale jestem spostrzegawcza... ;-):-D Już całe wyszły a ja nie miałam pojęcia, że w ogóle wychodzą :-D:-D:-D
Zostały nam ostatnie dwa ząbki i będzie "po krzyku".

Muszę pochwalić Milę, bo jak wychodzę do pracy, to Mila jakoś szczególnie nie jest nieszczęśliwa. Ostatni tydzień spędziła u teściowej (tego trochę się obawiałam) ale nie było tak źle. Chociaż w czwartek i piątek trochę płakała jak wychodziłam... Ale jak zostaje z moją mamą to nawet ze mną do domu wracać nie chce. Moja mama chyba za bardzo ją rozpieszcza...

Trzymam kciuki za wasze diety :)

ja na Dukanie schudłam przez niecałe 3 miesiące 16kg..ale przyszły stresy..jedna czekolada druga i zaś troche mi przybyło:zawstydzona/y:
a dziś w nocy zmarł mój ukochany dziadziuś i dopiero sie załamałam:-(

Ewelinka bardzo mi przykro...
miki u mnie poki co nic nowego, czasem cos zakluje w dole brzucha, ale na tym koniec... w piatek kolejna wizyta w szpitalu... no chyba, ze nie dotrwam hehehe

cześć laski!!!!!!!!!!! czy któraś nas jeszcze pamięta?? już nawet nie wiem kiedy byłam ostatni raz na forum, tak jakoś dziwnie się wszystko układa. Pracuję dalej w szkole, dorabiam w bibliotece popołudniami no i kończę tą swoją magisterkę więc brak mi czasu na cokolwiek. Na szczęście chłopcy nie chorują ale za to broją jakbym ich miała z dziesięciu.
maran-atha a Ty jeszcze w dwupaku:):) szok. ale jak dobrze pamiętam to Alę też rodziłaś po terminie co??
ewelinka [*]

reszty nie doczytałam i pewnie nie doczytam:zawstydzona/y:

Ale pozdrawiam Was wszystkie

reklama
zapmarta GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cud miód mieć dwóch chłopaków w domku;)

Do góry