reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogadajmy o sobie

Cześć Kropecka
Moje dzieci to bliźnieta maja już 10 lat chłopaki
Kolejny to też synuś ma 2 lata i 10 m-cy
I będzie kolejny dzidziuś:)
pozdrawiam

reklama
hejka :):):):-) Ja mam 16 lat i jestem w 10 tygodniu ciąży:):):) mój narzeczony ma 19 lat:):):) ja i moj kochany jestesmy ze sobą 8 miesiecy,a zareczeni jestesmy od 11.05.2007:):):) Bardzo sie kochamy:):):) pewnie was to przerazi ,ze jestem taka mloda,ale ja sama wybralam takie zycie bo bardzo kocham mojego cuuudownego i najwspanialszego przyszlego meza:):):):-):-):-)

Witaj szczęśliwa Mamo.
Kiedy poznaliśmy się z moim mężem, byliśmy w podobnym wieku. Minęło jednak 8 długich i pięknych lat za nim zdecydowaliśmy o ślubie. Myśleliśmy chyba inaczej, choć bardzo się kochaliśmy. Chcieliśmy skończyć studia, znaleźć pracę i tak było, a nasza Miłość przetrwała wszystkie próby. Teraz, po blisko 13 latach naszego bycia razem, mamy nadzieję, że będzie też z nami nasza wyczekana Kruszynka.
Trzymam kciuki za Waszą Miłość i Maleństwo. Zapraszamy na główny wątek, pisz, co tam u Ciebie.

Witam wszystkie mamy lutowe ja podobnie jak Ania31 oczekuje 4 dziecka. Mam 24 lata mieszkam na śląsku.
Mam córcie Kaśkę ma już 4 latka i bliźniaki Nadunię i Roberta bardzo się cieszę że spodziewam się kolejnego szkraba i że to nie bliźniaki :-D.
Pozatym mam bardzo mało czasu bo rodzinka pochłania czas no i mąż ;-).
Pozdrawiam

Witam Milenko:-) Cieszę się że dołączyłaś do nas. Całuski dla rodzinki i zapraszam na wątek główny

Witam, dawno mnie tu nie bylo. Nie chcialam wczesniej za wiele pisac, bo jak juz wspominalam, chcialam poczekac do wizyty u lekarza, upewnic sie. Wizyta byla juz jakis czas temu, ale potem zle sie czulam i prawie nie siadalam do kompa.
No to kilka slow o mnie. Mam na imie Agata, mieszkam w Krakowie, mam 28 lat. Mam wspaniala coreczke Agnieszke. Aga ma rok i dwa miesiace. Mialam troche problemow z poprzednia ciaza i dwa poronienia i dlatego teraz troszke sie boje. Bylam u lekarza i bylo ok, ale niestety zaraz potem zaczely sie problemy no i od tygodnia poleguje i biore duphaston i magnez, ale juz jest lepiej. O rany mialo byc kila slow o sobie, a ja tu o wszystkim, postaram sie na przyszlosc poprawic ;-)Aha mam tez wspanialego meża :tak:, ktory obecnie wyjechal na delegacje na miesiac do USA, a ja siedze u rodzicow, ktorzy mnie i Age na maxa rozpieszczaja. Acha nie mam polskich liter i aktualnych suwaczkow, ale nadrobie.

no Guniu, wreszcie się odezwałaś :) Mam nadzieję że poprawi ci się i lekko przejdziesz tą ciążę. Ja nie mogę się zebrać na USG :/

Milena witaj :) Jak będę miała córeczkę to też będzie Nadunia :)

reklama
czesc dziewczyny
jestem w sumie nowa i dopiero pojmuje jak dziala to cale forum. jest naprawde fajne wiec warto sie wkrecic. mam na imie Ania i mam 22 miesiecznego synka Kubusia i jestem poraz kolejny w ciazy tydzien 10. Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.termin porodu 20 lutego 2008, no zobaczymy

Do góry