Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HejJaką możecie polecić poduszke do modelowania główki dla 2 miesięcznego niemowlaka, która sir u was faktycznie sprawdziła?
Czy bardzo dzięcko miało splaszczona główkę. Bo mam ten sam problem i boje się że się nie wyrownaPrzedstawiałam główkę co spanie, jeden bok, drugi, później na plecy. Jednak jedna strona była bardziej dominującą. Głowa zaczęła płaszczyć się po bokach. Na plecach leżeć już pozniej nie chciała, bo sama przekrecala głowę. Kupiłam poduszke, zwykłego motylka jak do wózka i w nim kładłam ja na plecy. No i na brzuchu lekarz kazał nawet do 5h dziennie plus zwiększenie Wit d jeśli już problem widać. Ma 11miesiecy i równa główkę![]()
Szybko zareagowałam. Były spłaszczenia na skroniach. Nie czekaj.Czy bardzo dzięcko miało splaszczona główkę. Bo mam ten sam problem i boje się że się nie wyrowna