reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

podpis (chlopiec / dziewczynka)

Z córką chciałyśmy dziewczynkę nawet imię wybrałyśmy bo w 20 tygodniu wygladała na pannę a mamy chłopca i jesteśmy szczęśliwi Imię zmieniliśmy z formy żeńskiej na męską!!!:-D:-D

Kuzynka miała mieć dziewczynkę jeszcze tydzień przed porodem lekarz tak twierdziła wszystko pokupowane a tu urodził się chłopiec. Teraz będzie miał różowy pokój i dziewczęce łóżeczko.:cool::cool:

reklama
U nas wszyscy mówili, że będzie chłopiec, bo brzuch na chłopca, bo wyglądam na chłopca, bo jem na chłopca itd.:-D
My sami też mieliśmy przeczucie na chłopca, ba, ja to byłam pewna, że będzie facet;-) W 18tc USG-facet...
A każde kolejne USG-dziewczynka:-) No i mamy córcię:-)

och cóż te zabobony :) każdy pretekst lepszy aby określić płeć - u mnie lekarz powiedział ze chłopak a teściowa że dziewczynka i że lekarz się nie zna - cóz jak wcześniej pisałam mam chłopca - chyba na złość teściowej :)

A my dowiemy się jutro:-) Prawie wszyscy obstawiają chłopca, my w sumie też mamy takie przeczucie. Jutro się okaże jaką mamy intuicję;-)

u nas prawdopodobnie dziewczynka, ale nigdy nie chciala sie na tyle obrocic zeby dokladniej zobaczyć co ma miedzy nóżkami :D jutro ide do lekarza i mam nadzieje sie dowiedziec czegos wiecej. Licze na to, ze tak juz pozostanie bo czesc ciuszków juz zakupiona :p

reklama
gratuluje wam dziewczynek i chłopców :D chociaż i tak najważniejsze aby zdrowe było:-) u mnie chłopak :-D wszyscy od poczatku mowili ze bedzie chlopak i jest:-) lekarz powiedzial mi juz w lutym ze chłopak 3marca się potwierdziło chociaż po turecku siedział ale w końcu lekarz postukał w brzuszek i mały pokazał swoje skarby ;-)

Do góry