reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

podpis (chlopiec / dziewczynka)

reklama
u nas będzie dziewczynka, pierwszy raz lekarz stwierdził płeć w 17.t.c., w 21.t.c. potwierdził na połówkowym
w 24.t.c. byłam na echo serca maluszka bo było podejrzenie wady i inna lekarka, specjalistka od usg potwierdziła dziewczynkę
no i teraz byłam w 31.t.c. na usg mój gin znowu potwierdził dziewuszkę, która swoją drogą ma już 1771 g

My dowiedzieliśmy się w 22 tc, że będzie dziewczynka, później na USG 3D zostało t wyraźnie potwierdzone:-) będzie malutka Milenka:-) już się doczekać nie możemy:-)

reklama
A u mnie niestety jeszcze nie wiadomo co będzie. W 22 tygodniu byliśmy na USG ale maleństwo tak się ułożyło, że nic nie dało się zobaczyć, kolejne USG 27go lipca więc już może wtedy się dowiemy ;) Bo ile można kupować neutralnych rzeczy ?? ;)

Do góry