reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

podpis (chlopiec / dziewczynka)

Dzisiaj w koncu mialam upragnione półmetkowe USG :) i okazalo sie ze na 90% bedzie dziewczynka :) A wszyscy moi znajomi stawiali ze bedzie chlopczyk :) Na poczatku malenstwo nie chcialo pokazac co tam kryje z zacisnelo nozki :) ale po czasie babeczka stwierdzila ze " kuleczek" nie widzi tylko szparke i ocenila ze na 90 % córcia bedzie :) Ogolnie to wszystko przebiega prawidlowo:)

reklama
czesc dziewuszki niewiedzilalm gdzie sie przywitac z wami wszystkimi. wiec witam :) pewnie jestem najmlodsza ale nie czuje sie tak,cos ednak nas laczy forum ciza itp. :) ja bede miec chlopaca kubusia, od poczatku wiedzielismy z facetem ze bedzie chlopak. sama nawet to czulam :p

U nas będzie synek, który ma się urodzić ok 24 listopada :) O płci dowiedziałam się już w 13 tc ale zaskoczenia nie było bo u męża to prawie sami chłopcy ;)

:) A ja jeszcze nie znam płci.. moje maleństwo skutecznie się ukrywa.. niestety. Mam nadzieję ze na nastepnum USG się ujawni, ale to dopiero 3 stycznia...

kiedy dowiedzialyscie sie o plci dziecka? ja jestem w 18tyg i nadal nie wiem

Witam mi lekarz mówił gdzieś w tym 12 tygodniu potem w 21tc potwierdzil inny ale ja przeczowalam od 10tc. A teraz to z mojej macicy robi sobie sale gimnastyczna i caly czas brzuch mi skacze :-D

Teraz szukam i myślimy z mężem nad imieniem, jest tyle propozycji masakara

reklama
Ja w 24 tygodniu miałam robione usg i stwierdzono, że będzie dziewczynka. Jednak ja miałam jakieś dziwne przeczucie, że urodzi się chłopak. I miałam rację, a lekarze się mylili. Miałam cięcie cesarskie i po wybudzeniu nie mogłam uwierzyć, że mam synka. Jednak wynik usg nie zawsze jest wiarygodny.

Do góry