reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

podpis (chlopiec / dziewczynka)

Dzisiaj w koncu mialam upragnione półmetkowe USG :) i okazalo sie ze na 90% bedzie dziewczynka :) A wszyscy moi znajomi stawiali ze bedzie chlopczyk :) Na poczatku malenstwo nie chcialo pokazac co tam kryje z zacisnelo nozki :) ale po czasie babeczka stwierdzila ze " kuleczek" nie widzi tylko szparke i ocenila ze na 90 % córcia bedzie :) Ogolnie to wszystko przebiega prawidlowo:)

reklama
czesc dziewuszki niewiedzilalm gdzie sie przywitac z wami wszystkimi. wiec witam :) pewnie jestem najmlodsza ale nie czuje sie tak,cos ednak nas laczy forum ciza itp. :) ja bede miec chlopaca kubusia, od poczatku wiedzielismy z facetem ze bedzie chlopak. sama nawet to czulam :p

U nas będzie synek, który ma się urodzić ok 24 listopada :) O płci dowiedziałam się już w 13 tc ale zaskoczenia nie było bo u męża to prawie sami chłopcy ;)

:) A ja jeszcze nie znam płci.. moje maleństwo skutecznie się ukrywa.. niestety. Mam nadzieję ze na nastepnum USG się ujawni, ale to dopiero 3 stycznia...

kiedy dowiedzialyscie sie o plci dziecka? ja jestem w 18tyg i nadal nie wiem

Witam mi lekarz mówił gdzieś w tym 12 tygodniu potem w 21tc potwierdzil inny ale ja przeczowalam od 10tc. A teraz to z mojej macicy robi sobie sale gimnastyczna i caly czas brzuch mi skacze :-D

Teraz szukam i myślimy z mężem nad imieniem, jest tyle propozycji masakara

reklama
Ja w 24 tygodniu miałam robione usg i stwierdzono, że będzie dziewczynka. Jednak ja miałam jakieś dziwne przeczucie, że urodzi się chłopak. I miałam rację, a lekarze się mylili. Miałam cięcie cesarskie i po wybudzeniu nie mogłam uwierzyć, że mam synka. Jednak wynik usg nie zawsze jest wiarygodny.

Do góry