Cześć.Witam wszystkie przyszłe mamusie.Pierwszą wizytę u Pana G. miałam 8 lipca (po pozytywnym wyniku testu) i wtedy stwierdził (również na USG)-"młodą ciążę".Zbadał mnie, a potem porozmawiał ze mną w zasadzie o wszystkim począwszy od objawów wczesnej ciąży,poprzez dietę, lekarstwa (kwasik foliowy itp..)skończywszy na seksie (kazał na początku się ograniczać). Kolejną mam zaplanowaną na 4 sierpnia i wtedy mam się zgłosić z wynikami badań.Z niecierpliwością na nią czekam (a szczególnie na USG).Czuję się super- no może z wyjatkiem tego, że zapadam w sen zimowy :laugh:. Pozdrawiam.Agula P
reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Agula moje gratulacje To na kiedy termin??
P
Pauletta
Gość
witaj Agula!!
serdecznie gratuluje fasolinki)
serdecznie gratuluje fasolinki)
P
Pauletta
Gość
hihinie wytrzymałam już i poszłam dzisiaj do ginajestem chora to chciałam się chociaż dowiedzieć czy z dzidzia wszystko w porzadku , no i miałam pierwsze usg
widziałam serducho, a moj przyszly mezulek az sie poplakal z wrazeniatak więc moje maleństwo jest imponujących rozmiarów 12 mm, i jak narazie wszystko jest w jak najlepszym porzadku
hihi, jestem taka szczesliwa, ze nawet choroba juz mi nie straszna
jak tylko dopadne jakis skaner to zamieszcze zdjecie
narazie to chyba tyle
trzymajcie sie cieplutko
widziałam serducho, a moj przyszly mezulek az sie poplakal z wrazeniatak więc moje maleństwo jest imponujących rozmiarów 12 mm, i jak narazie wszystko jest w jak najlepszym porzadku
hihi, jestem taka szczesliwa, ze nawet choroba juz mi nie straszna
jak tylko dopadne jakis skaner to zamieszcze zdjecie
narazie to chyba tyle
trzymajcie sie cieplutko
Dzięki za super przyjęcie mamusie! Szczerze to zaglądałam tu ... od jakiegoś czasu... ale jak widać jestem początkująca :laugh: Pan G. co do terminu- stwierdził że ustalimy po kolejnej wizycie i USG, ale według wyliczeń (moich) to 10 marzec!Nie mogę się doczekać do 4.08...Pozdrawiam
P
Pauletta
Gość
hi,hi, ja już nie mogłam wytrzymać a w dodatku rozłożyła mnie ta choroba, to już w ogóle chciałam wiedzieć czy napewno wszystko jest z dzidzia w porzadku
Pytia powiem Ci, że jestem teraz o wiele spokojniejsza, bo wiem, że wszystko jest dobrzejeszcze tylko parę dni i też zobaczysz swoje maleństwo
trzymajcie sie cieplutko
Pytia powiem Ci, że jestem teraz o wiele spokojniejsza, bo wiem, że wszystko jest dobrzejeszcze tylko parę dni i też zobaczysz swoje maleństwo
trzymajcie sie cieplutko
reklama
Anik, Adres to tego gina z USG za 30zl dam ci jak tylko zazwonie do szwagierki tj. jutro. trudny mam z nia kontakt a nie chce sobie psuc dzis dnia. W zwiazku z ciaza, poinformowalismy o niej paru znajomych i robimy dzis mala imprezke z tej okazji Tak wiec od raza sprzatam, pieke i gotuje i ledwo znalazlam sekundke, zzeby zobaczyc co tam na forum. Ale obiecuje jutro podac ci namiary. Pozdrawiam!
Podziel się: