reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
w/g mnie gin wie lepiej, ma mase pacjentek, więc wie co robi i tyle
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
agao pisze:mam nadzieję bo mnie martwiło że jakaś ginekolog zły antybiotyk dopochwowo mi zapisąła
widocznie zboczenie zawodowe i we wszystkim się czegoś dopatruje :![]()
oj Aga, chyba tak
A
azik
Gość
Kasia, leki takie jak twoje (bez relanium) zapisują u mnie dziewczynom (tylk ow szpitalu) jak skurcze są 4-5 na godzinę i rozwarcie obustronne - to bardzo mocna dawka.
słyszałam o relanium bardzo dużo złego i nigdy nie przepisanu u mnie na patologii relanium.
jak bierzes ispotin i scopolan - to uważaj na siebie - ciśneinei moze Ci bardzo polecieć i mozesz gdzieś zasłabnąć.
słyszałam o relanium bardzo dużo złego i nigdy nie przepisanu u mnie na patologii relanium.
jak bierzes ispotin i scopolan - to uważaj na siebie - ciśneinei moze Ci bardzo polecieć i mozesz gdzieś zasłabnąć.
A
azik
Gość
isoptin w ogóle jest cholerniesilnym lekiem - i nizbyt polecanym w ciazy. ja która mam nadciśnienie nie moge go stosować. mimo że poza ciązą stosuje go regularnie.
takie działanie jak opisałaś agao, to przy braniu równoczesnie z fenoterolem...
nie wiem po co dają go razem ze skopolanem - wkoncu skopolan nie ma takich działań ubocznych jak fenoterol.
no chyba że Kasia, ma naprawde wysokie cisnienie - ale stawiam na to ze mnie nie pobija...
a ja biorę dopegyt i dihydralazynę - które sa o wiele słabszymi lekami niż ispotin.
takie działanie jak opisałaś agao, to przy braniu równoczesnie z fenoterolem...
nie wiem po co dają go razem ze skopolanem - wkoncu skopolan nie ma takich działań ubocznych jak fenoterol.
no chyba że Kasia, ma naprawde wysokie cisnienie - ale stawiam na to ze mnie nie pobija...
a ja biorę dopegyt i dihydralazynę - które sa o wiele słabszymi lekami niż ispotin.
A
azik
Gość
trzeba ufac lekarzom,
ale relanium bym nie wzięła - jakby było tak źle - to by mnie ze szpitala nie wypuscili. - tak sobie tylko myslę.
ale relanium bym nie wzięła - jakby było tak źle - to by mnie ze szpitala nie wypuscili. - tak sobie tylko myslę.
reklama
Podziel się: