reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u ginekologa.

osinka też mam wrażenie, że dopiero co dowiedziałam się, że się nam udało, a tu już jesteśmy ... bliżej końca.W sumie to się cieszę,że tak szybko to zlatuje, bo będę miała szybciej Maleństwo :)

reklama
Magdalena - ja mam podobnie do Ciebie. Ostatnia mialam 15.06, ale wg. moich obliczeń i lekarza z miesiaczki termin wypadal na 22.03, teraz po ostatnim usg mam na 19.03. Tyle tylko ze wszystko sie moze zmianić. Jacka mialam na 12.04 i caly czas usg tez mowilo ze na 12.04, a urodził sie przez wywołanie do 21.04. Tak to nie wiem ile bym chodziła. Żadnych objawów. Nic. Jeszcze zakupy rano na Wielkanoc zrobiłam i o 14.00 w Wielki Piątek poszłam do porodu. ;D

ja sobie myślę, że jak już zaczniecie opisywać porody, to ja tu nie będę zaglądać już wcale, bo:
1. Przestraszę się, a po
2. Boję się, że moja psychika zacznie sama wywoływać poród, żebym nie była "w tyle".

Termin mam na 24 marca, więc 3 tygodnie stresów... ;D

Kinga, razem bedziemy sie podtrzymywac na duchu- ja mam termin na 28 marca. Choc na usg w 16-tym tygodniu wychodzil 19 marca, ale lekarz nie zmienil terminu.

jestem ciekawa która z nas zaznie pierwsza ???????? bo mimo różnych terminów różnie bywa
mam także nadziej że mimo braku czasu i energii po porodzie każda cos napisze jak było i wogóle

reklama
Do góry