reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u ginekologa.

osinka też mam wrażenie, że dopiero co dowiedziałam się, że się nam udało, a tu już jesteśmy ... bliżej końca.W sumie to się cieszę,że tak szybko to zlatuje, bo będę miała szybciej Maleństwo :)

reklama
Magdalena - ja mam podobnie do Ciebie. Ostatnia mialam 15.06, ale wg. moich obliczeń i lekarza z miesiaczki termin wypadal na 22.03, teraz po ostatnim usg mam na 19.03. Tyle tylko ze wszystko sie moze zmianić. Jacka mialam na 12.04 i caly czas usg tez mowilo ze na 12.04, a urodził sie przez wywołanie do 21.04. Tak to nie wiem ile bym chodziła. Żadnych objawów. Nic. Jeszcze zakupy rano na Wielkanoc zrobiłam i o 14.00 w Wielki Piątek poszłam do porodu. ;D

ja sobie myślę, że jak już zaczniecie opisywać porody, to ja tu nie będę zaglądać już wcale, bo:
1. Przestraszę się, a po
2. Boję się, że moja psychika zacznie sama wywoływać poród, żebym nie była "w tyle".

Termin mam na 24 marca, więc 3 tygodnie stresów... ;D

Kinga, razem bedziemy sie podtrzymywac na duchu- ja mam termin na 28 marca. Choc na usg w 16-tym tygodniu wychodzil 19 marca, ale lekarz nie zmienil terminu.

jestem ciekawa która z nas zaznie pierwsza ???????? bo mimo różnych terminów różnie bywa
mam także nadziej że mimo braku czasu i energii po porodzie każda cos napisze jak było i wogóle

reklama
Do góry