reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u ginekologa.

reklama
No bo to tak jest jak ja bylam w 17tydz i 3dzien to ja myslalam ze jestem w 17 a to juz byl 18,mozemy liczyc jak nam pasuje tak albo tak a dzidzia i tak wedlug swojego kalendarza przyjdzie do nas ;)

Bo to zalezy od tego jak bedziecie mowic- czy ile macie juz ukonczonych tygodni czy w ktorym tygodniu jestescie. Bo jesli sie ma np. 18tg 3 dni, to nie mozna mowic ze jestescie w 18-tym tygodniu bo to nieprawda.Mozna powiedziec, ze sie skonczylo 18. I tyle :) Nie ma nic trudnego w tej matematyce. ;)
A jesli chodzi o nasz wiek to mowimy ze np. mamy 27 lat, mimo ze skonczylysmy 3 miesiace temu, ale nie mowimy ze jestesmy w 27-mym roku zycia- bo to tez bylaby nieprawda :) Po prostu jest to krotsza wersja : mamy 27 lat skonczone.

acha to ja skończyłam już 20 tydzien a jestem w 21 :( ale tak jeszcze inaczej to jestem w pierwszym tygodniu 5 miesiąca??????????????????????

reklama
Do góry