reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u ginekologa.

Kasiula- sprawdzilam na tickerze zgodnie z twoim terminem (8 marca, tak?)- wychodzi, ze wlasnie skonczylas 21 tydzien, czyli wlasciwie zaczynasz 22- albo jutro zaczniesz.

reklama
Ja z liczeniem tygodni ciąży opieram się na tym co mi ginka powiedziała, bo patrząc na wszyskie możliwe sposoby liczenia (miesiące, tygodnie, dni, suwaczki, itp) wuchpdzo tego tyle, że można się pogubić. A tak i ja i pani doktor wiemy o co chodzi. Chociaż troszkę mam nieścisłości w związku z tym, ale już sobie z tym poradziłam. Na początku ciąży ginka policzyła, że byłam w 7 tygodni przez 2 tygodnie, ale już się przyzwyczaiłam.

kasiula matula Skończyłaś 21 tydzień i zaczełaś 22. A licz sobie jak Ci jest wygodniej, w karcie ciązy i tak pisze! Ja też cały czas mówię, że jestem w 21 tygodniu chociaż wiem, że zaczełam 22. Ale tak samo z ilością lat. Ja nadal mam te 27 chociaż rocznikowo to już jest 28. Fakt, że zaczełam ALE NIE SKOŃCZYŁAM. I tak samo jest z naszą ciążą!

anian pisze:
kasiula matula Skończyłaś 21 tydzień i zaczełaś 22. A licz sobie jak Ci jest wygodniej, w karcie ciązy i tak pisze! Ja też cały czas mówię, że jestem w 21 tygodniu chociaż wiem, że zaczełam 22. Ale tak samo z ilością lat. Ja nadal mam te 27 chociaż rocznikowo to już jest 28. Fakt, że zaczełam ALE NIE SKOŃCZYŁAM. I tak samo jest z naszą ciążą!
na probe zrobilam sobie taki sówaczek jak ty masz i tam pokazuje 21tydz.0dni
więc umówmy sie ze tzrymam sie wersji mojej i mojego gina 21 i kropeczka hihih ;)

reklama
Do góry