reklama
K
kasiula matula
Gość
tak mam termin na 8 marca
obliczylam sobie ze na 8 marca jest 40 tydzien i odliczalam w tyl
obliczylam sobie ze na 8 marca jest 40 tydzien i odliczalam w tyl
anian
Fanka BB :)
Ja z liczeniem tygodni ciąży opieram się na tym co mi ginka powiedziała, bo patrząc na wszyskie możliwe sposoby liczenia (miesiące, tygodnie, dni, suwaczki, itp) wuchpdzo tego tyle, że można się pogubić. A tak i ja i pani doktor wiemy o co chodzi. Chociaż troszkę mam nieścisłości w związku z tym, ale już sobie z tym poradziłam. Na początku ciąży ginka policzyła, że byłam w 7 tygodni przez 2 tygodnie, ale już się przyzwyczaiłam.
K
kasiula matula
Gość
no wiec ja trzymam sie wersji ze jestem w 21tygodniu 
A
azik
Gość
kasiula -ale nawet z twojego suwaczka wyniika że już jesteś w 22 (tzn dzisiaj go zaczynasz)
K
kasiula matula
Gość
to znaczy ze moj gin prowadzacy jest w błędzie???
kurcze no
kurcze no
anian
Fanka BB :)
kasiula matula Skończyłaś 21 tydzień i zaczełaś 22. A licz sobie jak Ci jest wygodniej, w karcie ciązy i tak pisze! Ja też cały czas mówię, że jestem w 21 tygodniu chociaż wiem, że zaczełam 22. Ale tak samo z ilością lat. Ja nadal mam te 27 chociaż rocznikowo to już jest 28. Fakt, że zaczełam ALE NIE SKOŃCZYŁAM. I tak samo jest z naszą ciążą!
K
kasiula matula
Gość
na probe zrobilam sobie taki sówaczek jak ty masz i tam pokazuje 21tydz.0dnianian pisze:kasiula matula Skończyłaś 21 tydzień i zaczełaś 22. A licz sobie jak Ci jest wygodniej, w karcie ciązy i tak pisze! Ja też cały czas mówię, że jestem w 21 tygodniu chociaż wiem, że zaczełam 22. Ale tak samo z ilością lat. Ja nadal mam te 27 chociaż rocznikowo to już jest 28. Fakt, że zaczełam ALE NIE SKOŃCZYŁAM. I tak samo jest z naszą ciążą!
więc umówmy sie ze tzrymam sie wersji mojej i mojego gina 21 i kropeczka hihih
reklama
Podziel się: