reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u ginekologa.

byłam u gin..

serducho słyszałam :)

wszystko poza wagą i cisnieniem w porządku... w moim przypadku przyspieszenie przyrostu wagi nie wróży nic dobrego...
i dowiedziałam sie ze szpital jest na skraju wypłacalności, kiedyś w mojej poradni przyjmowano około 20 pacjentek, teraz koło 7.
no to jetsem wśród wybranych i cholerka tylko nie wiem czy to powód do radości...

nie chciała mi dac tak krótkiego L4... (do srody) a ja nie chcę dłuźej...

reklama
agao pisze:
bo wiesz co w Marriocie jest 4d za 180 zł ze wszystkim tj płyta cd i lekarz wykonuje

Wiem Agao, bo moja koleżanka jest tam zapisana, ale ja już robiłam u Zwolińskiego i chcę teraz też iść do niego. A 20PLN, to niewielka różnica cenowa, a tu przynajmniej znam lekarza i wiem co i jak :)

ja wiem że to nie żadna r óżnica ale pisałaś coś o 250 zł za 4d ja też się zastanawiam czy nie iść tam gdzie byłam ale mój matołek chce na 4d

mbylismy przed wczoraj u gina i wczoraj na usg:)moglam sie napatrzec na moja corcie malutka:)chociaz juz wcale nie taka malutka, pamietam pierwsze usg, to byla taka mala plamka na ekranie, a teraz juz maly czlowieczek.
wszystko jest w porzadku, gin.przepisal mi jedynie zelazo, oprocz tego biore folik i witaminki.Malutka sie strasznie wiercila i nie mogl jej zmierzyc dokldnie, ale mierzy ok 26 cm, calkiem pokazna osobka.gin zmartwil sie tylko, ze tak malo na wadze przybieram, zapytal nawet czy przypadkiem sie nie odchudzam ??? a ja jem przeciez jak szalona, ciagle cos, a tu buleczka, a tu jogurcik, potem obiadek, drozdzowka..poprostu ciagle cos.

reklama
tak, ja znowu teraz biorę, jutro zaczynam drugi pudełko po tygodniowej przerwie.
jeden z niewielu który nie preznika przez błone sluzową, czy jakoś tak.

Do góry