reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u ginekologa.

agao pisze:
wróciłam od lekarz no i okazało się że morfologia poprzednia coś szwankuje bo niegrzeczna dzidziunia zabiera mamie całe żelaz, lekarz zapisął mi SORBIFER DURULES-bierze to kt óraś z Was ???
ciekawe jak wyjdą dzisiejsze badania :(

Ja biorę!! ;-) Za to mam problemy z wypróżnianiem się ;(

reklama
a ja wrecz przeciwnie -odkad biore prenatal (z zelazem) wyprozniam sie regularnie (co kiedys bylo nie do pomyslenia) i bez problemu - jedynie kolorek sie zmienil :D - od tygodnia biore zalazo w dodatkowych dawkach (tardyferan) i nic sie nie zmienilo :)

ja wcinam bardzo duzo jabłek około 3 dziennie więc z wypróżnianiem kłopotów nie mam (wręcz przeciwnie jabłka wyregulowały mi na rano i wieczór)
poza tym biorę feminatal n i jestem zadowolona

polecam sporo owoców na zaparcia i śłiweczki ;D

mi to coś zawsze jest jak tylko wyjdę od lekarza, czy z Was wychodzi też biały lekko przezroczysty bezzapachowy śluz o dość wodnistej konsystencji???????????????????????????????????????????????????????????
to chyba nie wody płodowe???

Już jestem po wizycie u swojego gina.
Pierwszy raz udało mi się wysłuchać serduszka dzidzi !!!! Az mnie wmurowało na chwilę, ostatnio nie dało się podsłuchać, a dziś tak pięknie.... :).
Morfologię mam lepszą niż poprzednio, mocz tez. Nadal nic nie biorę tzn. żadnych witamin. PH też jak to powiedział lekarz lepsze być nie może. :) Ciśnienie 120/80, chociaz głowa mnie dzis boli, ale to chyba od tej pogody. O i same dobre wiadomości. Zwolnienia nie chciałam, bo w taką pogodę co robic w domu ;)?

reklama
agao pisze:
mi to coś zawsze jest jak tylko wyjdę od lekarza, czy z Was wychodzi też biały lekko przezroczysty bezzapachowy śluz o dość wodnistej konsystencji???????????????????????????????????????????????????????????
to chyba nie wody płodowe???
Tez tak mam,codziennie. Moj chyba jest leko mleczny. Bez zapachu. Przed ciaza nie mialam czegos takiego ale podobno jest mozliwa zwiekszona wydzielina z pochwy. Wody plodowe chyba by nie wyciekaly bo przeciez powstal juz czop sluzowy zamykajacy wejcie. A moze moga? Kurcze juz sie znow boje. Do gina ide za tydzien w piatek,zapytam o to.

Do góry