reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Antkowa,przede wszystkim gratulacje ,muszę ci powiedzie ,że ja jak patrze na moje zdjęcia usg to zaraz widzę całego tatusia , chyba jednak coś w tym jest !

reklama
Antkowa no to gratuluję panienki :-) masz jakieś zdjęcia to wklejaj koniecznie!

Dziękuję dziękuję :-) spróbuję jakoś zeskanować albo zrobic zdjęcie zdjęcia - jak będzie się do czegos nadawało to wkleję

Antkowa gratuluje dziewuszki;-).... chyba powoli bilnas męsko - damski na lipiec zaczyna się wyrównywać .....:tak:

calla i tak powinno byc rownowaga w naturzy powinna zostac zachowana :-D oczywiscie zycze wszystkim tego wymarzonego dzieciatka :-)

Antkowa gratuluje coruni :-D

Witam kobitki :-)

Byłam na badaniach i się dowiedziałam, że noszę pod sercem zdrową, dużą ( 450g )

CÓRECZKĘ :-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-):-):-):-D:-D:-D

reklama
Do góry