U mnie wszystkie jakieś chińskie kalendarze, różne różniste testy wskazują na to, ze będzie chłopak. na ostatnim USG też widzieliśmy raczej synka. Natomiast ten test wskazuje w 56% na dziewczynkę :-). Ciekawe :-) Z jeszcze większą niecierpliwością czekam na kolejne USG :-):-):-).
reklama
Sam
Lipcowe mamy'09
Hej dziewczyny. Byłam wczoraj u gina i powiem Wam, że się trochę wkurzyłam. Babka miała 30 min. obsuwy, więc wizyta odbyła się w tempie ekspresowym. Wyniki mam ok., z usg też niby wszystko ok. Tylko ja się nie czuję pewnie skoro wszystko odbyło się bardzo szybko. O podejrzeniu płci nawet mowy nie było. Dostałam skierowanie na badania prenatalne pod kątem ewentualnego wola u dziecka. To z racji przyjmowania hormonów. I tu pytanie do innych mam przyjmujących laki na tarczyce, czy wy też zostałyście skierowane na coś takiego. Przez to tempo nie zdążyłam się dokładnie wypytać co i jak. Zarejestrowałam się na 6 marca, a dzień wcześniej mam kolejną wizytę u ginekologa, mam nadzieję, że się wtedy doinformuję.
dosia24
Lipcowe mamy'09
Sam tez lecze sie na tarczyce i zadnego takiego skierowania nie dostalam. moj endokrynolog stwierdzil ze teraz kazde dziecko w drugiej dobie zycia jest badane w kierunku tarczycy i ze na wole to teraz prawie nikt nie choruje. ale przy nastepnej wizycie u gina spytam sie o takie badania.
witam sie i tu
10 ma moje upragnione usg, mam nadzieje ze na nie zdaze trzeba sie z pracy wyrwac na chwilkee... ehhh
jak bede miala czasu pozniej troche to skrobne co tam u mojego maluszka slychac jjuz sie doczekac nie moge:-):-)
10 ma moje upragnione usg, mam nadzieje ze na nie zdaze trzeba sie z pracy wyrwac na chwilkee... ehhh
jak bede miala czasu pozniej troche to skrobne co tam u mojego maluszka slychac jjuz sie doczekac nie moge:-):-)
reklama
no więc byłam wczoraj na wizycie, szczerze liczyłam, że dzidziuś pokaże co ma miedzy nogami, niestety wypiął się na nas pupunią i mogłam podziwiać jego kręgosłup w całej okazałości:-) pomachał nóżkami, ale odwrócić za chiny się nie chciał:-) no cóż następna wizyta za 4 tygodnie, może wtedy się ujawni
z dzidziusiem wszystko ok, ze mną troche gorzej:-( anemia i niedoczynność tarczycy, więc żelazko, magnezik, no i hormonki (Euthyrox), jak jakaś lekomanka podobno od tego może brać sie mój brak apetytu, niska waga, no i wymioty i nudności
pozatym mam krótką szyjkę macicy, na szczęście zamkniętą, ale muszą prowadzić oszczędny tryb życia:-( mialam chodzić na basen, ale moge o tym zapomnieć, poza tym jest podejrzenie łożyska przodującego, ale to ostatecznie da się dopiero póxniej zdiagnozować, sama radość
no ale trza być twardym a nie miętkim, mój mąż wczoraj sie śmiał, że to wszystko potweirdza jego teorię, że ciąża nie jest moim naturalnym stanem organizmu....
z dzidziusiem wszystko ok, ze mną troche gorzej:-( anemia i niedoczynność tarczycy, więc żelazko, magnezik, no i hormonki (Euthyrox), jak jakaś lekomanka podobno od tego może brać sie mój brak apetytu, niska waga, no i wymioty i nudności
pozatym mam krótką szyjkę macicy, na szczęście zamkniętą, ale muszą prowadzić oszczędny tryb życia:-( mialam chodzić na basen, ale moge o tym zapomnieć, poza tym jest podejrzenie łożyska przodującego, ale to ostatecznie da się dopiero póxniej zdiagnozować, sama radość
no ale trza być twardym a nie miętkim, mój mąż wczoraj sie śmiał, że to wszystko potweirdza jego teorię, że ciąża nie jest moim naturalnym stanem organizmu....