reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Zrobiłam ten test i wyszło mi 57% do 47% ,ze to chłopak. W sumie też mam takie przeczucie! prawda może wyjdzie na jaw 17 lutego , bo mam usg ! Zżera mnie ciekawość jak nie wiem co, ale jeszcze tylko 2 tygodnie!

reklama
U mnie wyszlo 68% ze dziewczynka i prawde mowiac chcialabym aby to sie sprawdzilo ale dowiem sie 26

Moja dzidzia ostatnio bardzo malo sie rusza przynajmniej mi sie tak wydaje, wczesniej odczuwalam bardziej i czesciej i troche sie niepokoje.. Wiem ze to jeszcze wczesnie ale skoro juz wczesniej odczuwalam mocniejsze ruchy to czemu teraz jest na odwrot? Jak jest u was dziewczyny?

Witam Byłam dzisiaj u lekarza i będę mieć dziewczynkę. Jest zdrowa i bardzo ruchliwa. USG połówkowe będę mieć 26 lutego to wtedy poznam wagę i wymiary, bo dziś to tylko podejrzał serduszko i płeć. Jestem happy. Ale mam też trochę humor nie za bardzo, bo znów mam anemię i to jeszcze gorszą niż za pierwszym razem. Znów przepisał mi żelazo:-:)-:)-(

A mi wyszło: 17% chłopak, 83% dziewczynka. A lekarz już w 13 tygodniu na usg widział siura (zresztą my też)...A jeszcze wczoraj rozmawiałam z Mamą, która na zdjęciu z tamtego usg widzi nie siura, a łechtaczkę...I mówi mi, że ona nadal myśli, że będzie dziewczynka...Zobaczymy co powie lekarz na najbliższej wizycie, którą mam 11.02. Koleżanka mi mówiła, że u niej lekarz do 5 miesiąca widział siura, a ma Julkę...:-)

Moje dwie kolezanki do 32 tygodnia byly pewne, ze nosza dziewczynki a okazalo sie, ze urodzily chlopcow.... Moze dlatego moj gin na razie milczy jak grob jesli chodzi o plec.

Asia gratuluję córeczki:-).

Ja się niedługo zbieram do lekarza. Ciekawe czy dziś dowiem się kto u mnie gości.
Z Ulą lekarka w 25 tyg. powiedziała, że chyba chłopczyk, ale od razu dodała, żeby się nie nastawiać, bo nie jest pewna. W 30 tyg. była już pewna, że jest dziewczynka.

Moja dzidzia ostatnio bardzo malo sie rusza przynajmniej mi sie tak wydaje, wczesniej odczuwalam bardziej i czesciej i troche sie niepokoje.. Wiem ze to jeszcze wczesnie ale skoro juz wczesniej odczuwalam mocniejsze ruchy to czemu teraz jest na odwrot? Jak jest u was dziewczyny?

u mnie to samo, nie czuję żadnych ruchów :-:)-:)-(
Córkę poczułam w 20 tygodniu więc gdyby chcieć porównywać to powinnam poczekać jeszcze 2 tyg., ale w końcu to jest kolejna ciąża, powinno czuć się wcześniej:-(
Kurde, USG będę miała dopiero 26 lutego:-(

reklama
emamo na pewno wszystko jest ok. jeszcze mamy czas. i watpie zeby reguła bylo ze w kolejnej ciazy wczesniej czuje sie ruchy. wydaje mi sie ze jest to indywidualne dla kazdej ciazy i nie ma co porównywac choc wiem tez po sobie ze stresik mimo wszystko sie pojawia.

Do góry