reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Zawsze do usług;-):-) a imię jest super ;-)
Witam po dłuższej nie obecności, ale po wczasowałam sobie troszkę w szpitalu. Idę tu sobie na kontrolną wizytę, a tu pan doktor wypisuje mi skierowano, bo mam skurcze!
Tam dostałam jedną kroplówkę , a potem zrobiono mi troszkę
badań! Dzidziuś 22hbd miał już ponad 600 gram i u niego wszystko ok. Za to u mnie troszkę gorzej. Z cukrem ledwo zmieściłam się w normie(krzywa cukrowa) -140,
no i z hemoglobiną też nie najlepiej 7,2. Teraz czekam na wyniki z wymazów, no i mam leżeć! Dzisiaj idę po wypis to zobaczę jakie są pozostałe zalecenia! Z tego wszystkiego spać nie mogę z resztą widać!
Tam dostałam jedną kroplówkę , a potem zrobiono mi troszkę
badań! Dzidziuś 22hbd miał już ponad 600 gram i u niego wszystko ok. Za to u mnie troszkę gorzej. Z cukrem ledwo zmieściłam się w normie(krzywa cukrowa) -140,
no i z hemoglobiną też nie najlepiej 7,2. Teraz czekam na wyniki z wymazów, no i mam leżeć! Dzisiaj idę po wypis to zobaczę jakie są pozostałe zalecenia! Z tego wszystkiego spać nie mogę z resztą widać!
Sam
Lipcowe mamy'09
Stopi to nieźle Cię rodzinka podchodzi;-). Jak byłam w ciąży z Ulą, to mojej babci nie podobało się imię. Próbowała przekabacić rodzinkę, żeby nas przekonała do innego.
Mamo Helenki przywykną do imienia:-).
Niuta cieszę się, że już jesteś w domu.
Mamo Helenki przywykną do imienia:-).
Niuta cieszę się, że już jesteś w domu.
Stopi nie daj się Oliwek jest teraz pełno u mnie w rodzince też jest jedna. Jak się wyjdziesz w lato na dwór z dzieckiem i zawołasz Oliwia to pół osiedla się zleci. Pozatym to Ty nosisz, rodzisz a potem wychowujesz więc raczej to powinien być Twój wybór i męża...
beata1973
Fanka BB :)
niuta3 dużo zdrówka dla Ciebie i dzidziuni :-):-):-) WSZTSTKO BĘDZIE DOBRZE musisz troszkę poodpoczywać , dać na luz i wszystko wróci do normy :-):-):-)
stopi69 ja ściskam kciuki za LENKĘ :-) śliczne imie i nieczęto spotykane :-):-):-) nie daj się rodzince
Ups... czas zabierać psiaki na spacerek , bo na 15.40 mam dziś gina z papierkami (dokumetacja z Łodzi) i będę go męczyć o zwolnionko (ZUS wystarczająco dużo na mnie zarobił czas im przykrucić ksakę ) Buziaczki :-):-):-)
stopi69 ja ściskam kciuki za LENKĘ :-) śliczne imie i nieczęto spotykane :-):-):-) nie daj się rodzince
Ups... czas zabierać psiaki na spacerek , bo na 15.40 mam dziś gina z papierkami (dokumetacja z Łodzi) i będę go męczyć o zwolnionko (ZUS wystarczająco dużo na mnie zarobił czas im przykrucić ksakę ) Buziaczki :-):-):-)
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Najdziwniejsze jest to, ze ja od poczatku ciazy lykam witaminy dla ciezarnych i baaardzo dobrze sie odzywiam Czekam do czwartku i zobaczymy co powie lekarz...Matylda erytrocyty, hemoglobina i hematokryt poniżej normy to oznaka anemii, ale trochę żelaza i magnezu i będzie git
matylda1405
Lipcowe mamy'09
E-mamo, ja znam 2 Filipów i obaj są bardzo przedsiębiorczy, jeden zaraz po studiach założył swoją, bardzo dobrze prosperującą firmę a drugi współprowadzi firmę rodzinna, więc jak chcesz mieć małego rekina biznesu to polecam to imię.;-) Jeśli chodzi o inne cechy to są bardzo różni od siebie - jeden jest, a raczej stał się, potwornie przemądrzały i tym zraża do siebie wiele osób, chociaż zawsze był pewny siebie, drugi, pomimo wielu sukcesów, pozostał sobą i jest super facetem.
Ja znam jednego Filipa i niestety jest bardzo przemadrzaly i chorobliwie ambitny. Niestety nalezal do osob wyjatkowo nielubianych w firmie w ktorej pracowalam, gdyz donosil... nic nie mozna bylo przy nim powiedziec, bo na 100% szef o tym wiedzial 5 minut pozniej. Do celu szedl po trupach.
Ja synowi nie dalabym tak na imie ale nie dlatego, ze uwazam, ze kazdy Filip jest taki sam tylko dlatego, ze zle mi sie kojarzy to imie. Moze kiedys spotkam fajnego faceta o tym imieniu i moze to bedzie wlasnie syn ktorejs z Was
reklama