reklama
veritaserum71
Fanka BB :)
Jakie to dziwne, ze niektóre dziewczyny mają małe, ledwie widoczne brzuszki, a inne na tym samym etapie duuuuże i okrągłe. Kami mi bliżej do twojego, niż alijenki Oba śliczne
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Kamila cuz mogę powiedziec - Ty nie masz szans ukryć, że w ciąży jesteś fajny brzuszek. Taki "do przodu" mi sie na boki bardziej rozklada.
no wlasnie w pierwszej ciazy mialam taki na boki rozlany teraz taki bardziej do przodu... :-)
Zobacz załącznik 434778 Mój mały ptaszek i jajeczka Zobacz załącznik 434779 i O TOja
A to nasz corcia MIA
Zobacz załącznik 43488111 tydzień 6dni
Zobacz załącznik 43488220tydzień 1dzień
Zobacz załącznik 434883dowód że dziewczynka
Piękne Maleństwa;-)
A oto moj synuś
Śliczne te wasze maluszki :-)
Super brzuszki :-)
veritaserum71
Fanka BB :)
no wlasnie w pierwszej ciazy mialam taki na boki rozlany teraz taki bardziej do przodu... :-)
A mówią, ze taki do przodu to dziewczynkę wróży :-) Mój też do przodu Mama nawet zastanawiała sie wczoraj, czy na pewno rodze w czerwcu, bo brzuch mam jak na luty
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
A mówią, ze taki do przodu to dziewczynkę wróży :-) Mój też do przodu Mama nawet zastanawiała sie wczoraj, czy na pewno rodze w czerwcu, bo brzuch mam jak na luty
tez tak słyszałam i wszyscy mówią mi,że brzuch jak na dziewczynke - hm lekarz się pomylił ? juz w piątek usg zobaczymy czy dalej widać siuśka
no a co do wielkości brzucha - szlag mnie trafia jak slysze od ludzi " blizniaki?"
yh.
a z tym na boki i do przodu to chyba od rejony kraju zależy.
Bo u mnie wszyscy mówia ze widac iz mój na babe bo taki na boki. A że na chłopców są takie "piłeczki" z przodu.
A le to tak jak z tym wróżeniem z sody. Ma 50% szans na powodzenie
Bo u mnie wszyscy mówia ze widac iz mój na babe bo taki na boki. A że na chłopców są takie "piłeczki" z przodu.
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
hehehehe no tak masz rację
reklama
U mnie tez mowili od poczatku ze bede miec chlopaka, brzuszek mam taka pileczke, ja do polowkowego wierzylam ze bedzie cipeczka, ale jednak mieli racje:-)... tak ze wygladam jakbym wlozyla sobie jakas kulke
Podziel się: