reklama
gosiaczek30
Fanka BB :)
super brzuszki :-)
zaza26
mlodak toś dowaliła z tą słonicą ja tam nie widzę żadnej słonicy na tym zdjęciu nikt nie powiedział, że piękny jest tylko rozmiar 34! także więcej optymizmu i samoakceptacji brzusio bardzo ładny!
p.s. zadyszkę mam też, więc się nie przejmuj, nawet schylanie mnie teraz wykańcza kondycyjnie hehe
p.s. zadyszkę mam też, więc się nie przejmuj, nawet schylanie mnie teraz wykańcza kondycyjnie hehe
kasia.natka
dziewczyny każda z nas jest inna i każdej organizm inaczej przejdzie tą ciążę ale nie uważam żeby to był powód żeby wstydzić się swojego wyglądu tak na prawdę mamy bardzo niewielki wpływ na to czy i ile tyjemy lub nie a według mnie każda kobieta w ciąży wygląda pięknie bez względu na rozmiar więc mam taki wniosek - OD DZIŚ NIE CHCĘ TU WIDZIEĆ HASEŁ POD TYTUŁEM JESTEM GRUBA WIĘC NIE WRZUCĘ ZDJĘCIA!!!
nasze brzuszki są śliczne w każdym rozmiarze, może właśnie w tych większych dzidziom jest wygodniej i każdy brzuch ma tu być i dumnie się prezentować!!!
nasze brzuszki są śliczne w każdym rozmiarze, może właśnie w tych większych dzidziom jest wygodniej i każdy brzuch ma tu być i dumnie się prezentować!!!
zaza26
popieramOD DZIŚ NIE CHCĘ TU WIDZIEĆ HASEŁ POD TYTUŁEM JESTEM GRUBA WIĘC NIE WRZUCĘ ZDJĘCIA!!!
kasia.natka
super niuleczka piękny brzuszek i rzeczywiście na zdjęciu wydaje się nieduży zwłaszcza jak na bliźniaki
dziękuję, jeszcze zdąży nadrobić, raczej Was wszystkie przegonię
Wszystkie brzuszki w ciązy piękne, bo wyjątkowe, w końcu to nasze szczęścia sie chowają tam pod skórą.
kasia.natka - Twój brzuszek wyjątkowo zgrabniutki, fajnie wygląda tymbradziej przy Twojej drobnej budowie ciała:-)
Wszystkie brzuszki w ciązy piękne, bo wyjątkowe, w końcu to nasze szczęścia sie chowają tam pod skórą.
kasia.natka - Twój brzuszek wyjątkowo zgrabniutki, fajnie wygląda tymbradziej przy Twojej drobnej budowie ciała:-)
reklama
kasia.natka
zgadzam się z tobą że wszystkie piękne bo to domki naszych skarbów
bardzo dziękuję i strasznie jestem ciekawa jak dalej będzie rósł
bardzo dziękuję i strasznie jestem ciekawa jak dalej będzie rósł
Podziel się: