reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
mlodak toś dowaliła z tą słonicą:-D ja tam nie widzę żadnej słonicy na tym zdjęciu:-p nikt nie powiedział, że piękny jest tylko rozmiar 34! także więcej optymizmu i samoakceptacji:tak: brzusio bardzo ładny!
p.s. zadyszkę mam też, więc się nie przejmuj, nawet schylanie mnie teraz wykańcza kondycyjnie hehe

Dziewczyny wszystkie brzuszki są piękne za to ja napewno się już nie pochwale bo jak narazie to chyba ja jestem najgrubsza i prosze mi tu nie narzekać a jeśli chodzi o zadyszke to ja też mam

dziewczyny każda z nas jest inna i każdej organizm inaczej przejdzie tą ciążę ale nie uważam żeby to był powód żeby wstydzić się swojego wyglądu :tak: tak na prawdę mamy bardzo niewielki wpływ na to czy i ile tyjemy lub nie a według mnie każda kobieta w ciąży wygląda pięknie bez względu na rozmiar więc mam taki wniosek - OD DZIŚ NIE CHCĘ TU WIDZIEĆ HASEŁ POD TYTUŁEM JESTEM GRUBA WIĘC NIE WRZUCĘ ZDJĘCIA!!!
nasze brzuszki są śliczne w każdym rozmiarze, może właśnie w tych większych dzidziom jest wygodniej i każdy brzuch ma tu być i dumnie się prezentować!!!

Witam czerwcówki:). Ja również wsawię swoj brzucholek z 16t5d nadmieniam, że w rzeczywistości jest większy, jakos się chyba do zdjęcia skurczył:)......a w brzuszku bliźniaczki, prawdopodobnie chłopczyk i dziewuszka:-)
16tc5d.jpg

dziękuję, jeszcze zdąży nadrobić, raczej Was wszystkie przegonię:-D
Wszystkie brzuszki w ciązy piękne, bo wyjątkowe, w końcu to nasze szczęścia sie chowają tam pod skórą.
kasia.natka - Twój brzuszek wyjątkowo zgrabniutki, fajnie wygląda tymbradziej przy Twojej drobnej budowie ciała:-)

reklama
Do góry