reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
wow violka ale to twoje jest super:)

ja jednak potwierdzam ze wszystko w zaleznosci od sprzetu jaki maja, juz w 5 tyg widzialam wiecej i wyrazniej niz dzisiaj. ale najwazniejsze ze sobie tam maluszek zyje:)))

8t0d, 14mm

DSC00070.jpg

Wszystkie maluszki są superanckie ,a jakość fotki po prostu zależy od sprzętu, mi lekarz powiedział że to ostatnie zdjęcie kiedy maluszek mieści się cały w kadrze , a sprzęt ma pewnie dobry bo będzie robił mi usg genetyczne w cenie wizyty z czego się cieszę bo chodzę do niego 6 lat i mu ufam:)

No to ja wkleję aktualne foto. Teraz mamy już 8tyg i 1dzień. I już 17mm, a 2tygodnie temu było tylko 2,8mm. Szoook jak te maluchy rosną :). Jak się dobrze przyjrzycie, to już rączkę widać. I serducha słuchaliśmy :)

fasolka - Kopia.jpg

reklama
Do góry