reklama
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
KamilaLublin:7934166 pisze:jak Ci wyskoczy brzuchol to jeszcze przerosniesz nas wszystkieJa to plasciocha jestem :/ do was gdyby nie usg to bym zwatpila ze jestem w ciazy.
Tego sie obawiam ze jak mi wystrzeli to sie rozstepy porobia...pojde spac plaska a wstane jak lokomotywa
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Znajdz różnice haha .....1 fotka z 12 tygodnia i 5 dnia
2 .fotka z dziś czyli 15 tydzień i 1 dzień
Zobacz załącznik 418163Zobacz załącznik 418164:-):-):-) rośniemy jak nic ;-)
A to mój tłusty brzuszek różnica między zdjęciami jest tydzień pierwsze z 12 tygodnia a drugie zdjęcie z 13 tygodnia Zobacz załącznik 416669Zobacz załącznik 416670
ehh no i ja się przełamie nie patrzcie na date bo zła
Zobacz załącznik 417931
mój brzusio z dziś ;o 16tc a dokładniej 15t1d
wybaczcie za jakość ale zdjęcie robione na szybko i w dodatku telefonem
hehe jak to koleżanka stwierdziła ostatnio "już widać, że w ciąży jesteś bo Ci brzuszek się powolutku zaokrągla" fakt zauważyłam bo większość bluzek po prostu już mi są za małe albo za krótkie ;( i mam straszne problemy co ubrać no ale co zrobić takie uroki
niooooo śliczności te brzucholki !!!!!!
december
Fanka BB :)
śliczny maluch niech rośnie zdrowiutki
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
alijenka
Mój wigilijny brzuszek.........troszke z deczka mnie wywaliło.....ale to na szczęście:-)Zobacz załącznik 419511wyglądam jak w 6 albo 8 miesiącu........
ale myślę że niejedna z was ma tak po najedzeniu hahaa
brzusio niczego sobie ehhhhh niech rosną !!!
alijenka
śliczny :-)W srode mielismy badania genetyczne i oto moj bobo 13tydz:-) Bobo ma juz 6.5cm
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Mój wigilijny brzuszek.........troszke z deczka mnie wywaliło.....ale to na szczęście:-)Zobacz załącznik 419511wyglądam jak w 6 albo 8 miesiącu........
ale myślę że niejedna z was ma tak po najedzeniu hahaa
pieknie
Podziel się: