reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

Sunshine, no cóż nie obraź się, ale jesteś wku.....ąca z tymi swoimi chudymi , zgrabnymi nogami, z tą swoj seksi sukieneczką, i chudymi rączkami odzianymi w sliczny szary sweterek- hehehehehehe......cudnie wyglądasz, aż zzdrość zżera:)

Kamila- brzuch masz mega ogromny! Dzidziulek pewnie tez już duży:)

to i ja wstawiam swój:

31.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Josie, asik śliczne maleństwa

Sunshine toż to nie wypada tak dołować innych, bardzo ładnie wyglądasz,

Avo zgrabniutki masz brzuszek

Kamila super brzuszek

Zobacz załącznik 454364słoń czy hipopotam ? najadłam się troche na święta i się przytyło :cool2:
Zobacz załącznik 454365Zobacz załącznik 454366

ślicznie :-D
Sunshine, no cóż nie obraź się, ale jesteś wku.....ąca z tymi swoimi chudymi , zgrabnymi nogami, z tą swoj seksi sukieneczką, i chudymi rączkami odzianymi w sliczny szary sweterek- hehehehehehe......cudnie wyglądasz, aż zzdrość zżera:)

to i ja wstawiam swój:

Zobacz załącznik 454369

Ty to jak zawsze brzusiu malutki !!!! Kobieto gdzie Ty masz te kilogramy !!!!!!!!!

śliczności :-):-D:-):-D
Josie - sliczny slodziak!!!! :-D

Dziewczyny brzuszki okraglutkie i sliczniutkie :tak:

A to moj brzusio 32tc :-D
Zobacz załącznik 454312Zobacz załącznik 454313Zobacz załącznik 454314Zobacz załącznik 454315

nioo nioo brzusio ładniutki :-D

to i ja wstawiam swój:

Zobacz załącznik 454369

Kurcze taki komentarzy sie nie spodziewalam az mi glupio... to ja.... moze..... juz nie bede..... nic wrzucac....:sorry:
Oczywiscie bardzo milo mi sie zrobilo i wielkie dzieki :*
A jak rozmawiam z rodzinka na Skypie to zawsze mowi ale ze mnie gruuubassss..... wiec milo tak poczytac dla odmiany :tak:

Avo- a Ty kobieto nie wiem co chce od siebie wygladasz zjawiskowo z tym swoim tyci brzusiem :-D
Kamila- Brzusio duzy ale nie przesadzaj z tym zwierzyncem w tej fioletowej bluzecce bardziej przypominasz grono z winogrona, bo brzusio taki okraglutki :-D

Dziewczyny brzucholki macie przecudne, wszystkie bez wyjątku.

A Ty AVO to chyba sobie jaja z nas robisz i ściemniasz z tymi kilogramami bo ja zdecydowanie "na Tobie" ich nie widzę :-)

Dziewczyny rewelacja:tak:
Kazdy brzuszek inny a kazdy piękny:-)

Avo ślicznie wyglądasz:tak:
Kamila pokaźny brzuszek;-) bardzo mi moj przypomina, musze tez zdjecie zrobic.

Tialana w plaszczyku super wygladasz a bez jeszcze lepiej:-)

reklama
Zobacz załącznik 454364słoń czy hipopotam ? najadłam się troche na święta i się przytyło :cool2:
Zobacz załącznik 454365Zobacz załącznik 454366

na pewno masz Tylko Milana w brzuszku???:-) Śliczny!

To i ja swój brzuszek zaprezentuje :-)

Wszyscy mi chwalą ten płaszczyk więc i tu się trzeba pokazać :tak: Zobacz załącznik 454473

A tak wyglądamy bez zbędnych warstw
Zobacz załącznik 454472

mam takie samo jajeczko:-D z tym że ja już w żaden płaszczyk się nie mieszcze:-p

AVO a Tobie to ciężko nawet w jakieś 3+ uwierzyć:-D

do mnie mąż wczoraj że on już nie pamięta jak ja wygladam jak jestem chuda i bez brzucha....

Do góry