reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Zszokowałam sie dzisiaj . Czytając wasze wymiary postanowilam tez sie zmierzyc.Biodra przed 89 teraz 95, brzuch przed nie pamietam a teraz 91 a biust przed 85 a teraz.......... 95!!!!!!!! Masakra normalnie. 10 cm cyckow wiecej.:-) Czyli podsumowujac biodra 95 brzuch 91 cycki 95:-)

Zszokowałam sie dzisiaj . Czytając wasze wymiary postanowilam tez sie zmierzyc.Biodra przed 89 teraz 95, brzuch przed nie pamietam a teraz 91 a biust przed 85 a teraz.......... 95!!!!!!!! Masakra normalnie. 10 cm cyckow wiecej.:-) Czyli podsumowujac biodra 95 brzuch 91 cycki 95:-)

to u nie bardzo podobnie -przed biodra 88, a teraz 94cm, a mi się wydawało, że mi wszystko tylko w brzuszek idzie:-D

Niezapominajka, kwiatuszku piekny domek... i zazdroszcze wciągniętego pępka moj już powoli wychodzi na wierch ;))

a to moj maly promyczek szczescia!!!!

Zobacz załącznik 449394

To i ja wstawie swojego brzucha :)

Zobacz załącznik 449593

Śliczne te Wasz brzuszki i dzidziusie :)
A o to mój wczorajszy:)
Na tym zdjęciu jak go zobaczyłam to się w nim na nowo zakochałam:)
wjvvjc.jpg

8yx0lz.jpg

aga piękne te zdjątka Twojego synusia :-D:-)

esperanza extra !!!!!!!!!!!

a oto to co ma córcia odziedziczyła po mamusi ( prawa strona zdjęcia :-D )

Zobacz załącznik 449937

Wszystkie brzuszki i szkrabki są przecudne :-)

reklama
Do góry