reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Zszokowałam sie dzisiaj . Czytając wasze wymiary postanowilam tez sie zmierzyc.Biodra przed 89 teraz 95, brzuch przed nie pamietam a teraz 91 a biust przed 85 a teraz.......... 95!!!!!!!! Masakra normalnie. 10 cm cyckow wiecej.:-) Czyli podsumowujac biodra 95 brzuch 91 cycki 95:-)

Zszokowałam sie dzisiaj . Czytając wasze wymiary postanowilam tez sie zmierzyc.Biodra przed 89 teraz 95, brzuch przed nie pamietam a teraz 91 a biust przed 85 a teraz.......... 95!!!!!!!! Masakra normalnie. 10 cm cyckow wiecej.:-) Czyli podsumowujac biodra 95 brzuch 91 cycki 95:-)

to u nie bardzo podobnie -przed biodra 88, a teraz 94cm, a mi się wydawało, że mi wszystko tylko w brzuszek idzie:-D

Niezapominajka, kwiatuszku piekny domek... i zazdroszcze wciągniętego pępka moj już powoli wychodzi na wierch ;))

a to moj maly promyczek szczescia!!!!

Zobacz załącznik 449394

To i ja wstawie swojego brzucha :)

Zobacz załącznik 449593

Śliczne te Wasz brzuszki i dzidziusie :)
A o to mój wczorajszy:)
Na tym zdjęciu jak go zobaczyłam to się w nim na nowo zakochałam:)
wjvvjc.jpg

8yx0lz.jpg

aga piękne te zdjątka Twojego synusia :-D:-)

esperanza extra !!!!!!!!!!!

a oto to co ma córcia odziedziczyła po mamusi ( prawa strona zdjęcia :-D )

Zobacz załącznik 449937

Wszystkie brzuszki i szkrabki są przecudne :-)

reklama
Do góry