reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Ja bym moje tez wstawila, ale nie mam skanera, no i niestety tak dokladnie nie widac, jak u niektórych z was

Dobry wieczór chciałam wam kogoś przedstawic oto i nasze słońce zdj usg dwa tygonie temu i 18mm w 8 tyg. P1060205.jpg:-):-)

Cześć!!! Dziewczyny mimo, że praktycznie nie udzielam się na forum, pozwolę sobie wstawić zdjęcie mojej kluski:-D tzn postaram się bo jeszcze nie wiem czy potrafię.... Piękne macie te swoje fasoleczki, te zdjęcia napawają mnie optymizmem:tak:
Moja dzidzia ma prawie 26 mm (wg usg 9w3d, dzisiaj 4d) i choć rozwija się prawidłowo, serduszko bije, to na badaniu usg ani drgnęło, zero najmniejszego ruchu, a czytałam, że zarodek na tym etapie ciąży praktycznie nie śpi i rusza się non stop. Ale może moje jest jakieś leniwe:-p Pozdrawiam wszystkie oczekujące!
(zdjęcie z wczoraj)
dzidziausg.png
dzidziausg.png

kurde chyba jednak nie umiem korzystam z imageshack i coś nie idzie hmm
219x442.jpg
jeszcze jedna próba
No i przepraszam, za taką wielką fotkę, wiem, że forum nie powinno się rozciągać ale straszny laik ze mnie w tych sprawach:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
jaki już duży bobasek :) pewnie z dnia na dzień nasze fasolki będą coraz większe :)
ja niestety muszę poczekać za kolejnym usg do początku grudnia bo się przeziębiłam :( i nie mogę iść teraz na wizytę - mam tylko nadzieję, że z moją fasolką wszystko dobrze, ale to dopiero okaże się na początku grudnia

Do góry