reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
a ja nie mam zdjęcia mojego robala
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Ja zrobiłam zdjęcie zdjęcia i tu wstawiłamJa bym moje tez wstawila, ale nie mam skanera, no i niestety tak dokladnie nie widac, jak u niektórych z was
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Bym rzekla male ludzie
Dziś na usg też wiziałam pęcherzyk żółtkowy. Pan dktor powiedział, że to bardzo dobrzePecherzyk zoltkowy:-)
stan
Zaciekawiona BB
Cześć!!! Dziewczyny mimo, że praktycznie nie udzielam się na forum, pozwolę sobie wstawić zdjęcie mojej kluski tzn postaram się bo jeszcze nie wiem czy potrafię.... Piękne macie te swoje fasoleczki, te zdjęcia napawają mnie optymizmem
Moja dzidzia ma prawie 26 mm (wg usg 9w3d, dzisiaj 4d) i choć rozwija się prawidłowo, serduszko bije, to na badaniu usg ani drgnęło, zero najmniejszego ruchu, a czytałam, że zarodek na tym etapie ciąży praktycznie nie śpi i rusza się non stop. Ale może moje jest jakieś leniwe Pozdrawiam wszystkie oczekujące!
(zdjęcie z wczoraj)
kurde chyba jednak nie umiem korzystam z imageshack i coś nie idzie hmm
jeszcze jedna próba
No i przepraszam, za taką wielką fotkę, wiem, że forum nie powinno się rozciągać ale straszny laik ze mnie w tych sprawach
Moja dzidzia ma prawie 26 mm (wg usg 9w3d, dzisiaj 4d) i choć rozwija się prawidłowo, serduszko bije, to na badaniu usg ani drgnęło, zero najmniejszego ruchu, a czytałam, że zarodek na tym etapie ciąży praktycznie nie śpi i rusza się non stop. Ale może moje jest jakieś leniwe Pozdrawiam wszystkie oczekujące!
(zdjęcie z wczoraj)
kurde chyba jednak nie umiem korzystam z imageshack i coś nie idzie hmm
No i przepraszam, za taką wielką fotkę, wiem, że forum nie powinno się rozciągać ale straszny laik ze mnie w tych sprawach
Ostatnia edycja:
reklama
jaki już duży bobasek pewnie z dnia na dzień nasze fasolki będą coraz większe
ja niestety muszę poczekać za kolejnym usg do początku grudnia bo się przeziębiłam i nie mogę iść teraz na wizytę - mam tylko nadzieję, że z moją fasolką wszystko dobrze, ale to dopiero okaże się na początku grudnia
ja niestety muszę poczekać za kolejnym usg do początku grudnia bo się przeziębiłam i nie mogę iść teraz na wizytę - mam tylko nadzieję, że z moją fasolką wszystko dobrze, ale to dopiero okaże się na początku grudnia
Podziel się: