agulek80
Fanka BB :)
Już po wizycie....lekarz obejrzał Małego, pozginał nóżkami i rączkami, zrobił usg i powiedział, że wsio ok. Obyło się bez krzyku i bez obsikania doktora;-)następna wizyta za 2 miesiące:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, dobrze to wytłaumaczyłaś..bede próbowała, Bardzo wam dziekuje :-)Ja też musiałam szeroko pieluszkować. Nie wiem czy uda mi się wytłumaczyć bo to najlepiej pokazać, ale sprubuję. Tak mi kazała p. dr. Pielucha flanelowa. Składamy ją na pół wzdłuż i potem jeszcze raz na pół też wzdłuż. I potem jak masz tak złożoną to składasz ją na 3 razy ale już nie wzdłuż tylko normalnie i wkładasz dziecku w poprzek tak na pampersa np. Ona pewnie będzie tak na wysokości kolanek u malucha. Z tego względu że trochę tego materiału jest to ona będzie dość sztywna i nóżki będą rozszeżone. Nie wiem czy dość jasno to wytłumaczyłam.