reklama
Papillonek1980
Fanka BB :)
Pierwszy cykl. Ale ja nie jem hormonów bo mi nie służą, zabezpieczam się bardzo skutecznie po swojemu.
Mecenasowa27
ja przed pierwszą ciąża brałam atywie i robiłam co jakis czas przerwy. Po odstawieniu zaszłam w ciążę w 2 cyklu. Po porodzie najpierw brałam tabletki jednoskldnikowe gdy karmiłam małego piersią a jak skończyłam kp to brałam też yasminelle przez prawie 1,5 roku. Te tabletki odstawiłam od sierpnia o staramy się o 2 dziecko. To nasz 3 cykl starań.ja tabletki brałam różne, ale najdłużej brałam yasmin, łącznie jakieś hm 7 lat i od razu w pierwszym cyklu po odstawieniu zaszłam w ciążę.
Czyli po prostu od razu po odstawieniu tabletek?Ja zaszłam w pierwszym cyklu,... przed pierwszą, po tabletkową @ . Kwestia, że cykl mi sie przedłużył, więc wg obliczeń moja ciąza powinna być starsza, ale po prostu omi się wszystko poprzesuwało po odstawieniu brałam ok 10 miesięcy
Lopatkax
No w sumie to wychodzi, ze tak ale wydawało mi się to wiecznościąCzyli po prostu od razu po odstawieniu tabletek?
Lekarz kazał mi poczekać 1 miesiąc.... wyszlo, że po 3 tygodniach zaszłam oh well
ALe brałam kwas foliowy 3 miesiące przed jeszcze w trakcie brania pigułek
reklama