reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po drugiej stronie Brzuszka - zdjęcia Sierpniowych maluszków!!! :)

reklama
DSC_0128.jpgDSC_0120.jpg09082013034.jpg

Załączniki

• DSC_0128.jpg
    DSC_0128.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 134
  • DSC_0120.jpg
    DSC_0120.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 138
  • 09082013034.jpg
    09082013034.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 137
Madziasek, Kupciusia śliczne maleństwa, a włosy !! po prostu bomba !!

Taka j., ale Kubuś malutki :) strasznie słodki !!

Modlicha, śliczności !!! a co Twojego wcześniejszego pytania to tak ! urodziłam w 40 tygodniu, a wymiary nasze maluchy mają faktycznie podobne !! tym bardziej, że mój w końcu przy wypisie się zorientowałam, miał 3920, a nie jak wcześniej pisałam 3900 ;)

Madziulka, słodziaczek ten Twój syn !! :)

reklama
Madziasek, ale sliczny chlopczyk! I ile wloskow on ma:-)Przeslodki

Lewan, te zdjecie z sama buzia jest przesliczne. Lilanka w ogole nie wyglada na wczesniaka:tak:

Modlicha, a mi sie nie otwieraja zdjecia Twojego synka..

anula_mm, jakie sliczne oczka ma Twoj maly:-)

taka,j, jaki slodki kruszyneczek:-p

Kupciusia, wow! jak duzo wloskow ma Twoja cora:-)

basiu, sliczny ten Twoj Kubus:tak:

Do góry